עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  2. אני טס עוד שבוע וחצי ל-Nevada לתקופה קצרה (אז אני לא מתכוון להזמין באינטרנט אלא לאיסוף מקומי). יש איזשהו מסך באזור ה-400 דולר ששווה להסחב איתו משם? אני מדבר על גודל של 24". ראיתי למשל את ה-W2452T-TF של LG ב-400 דולר ב-Best Buy. ביקורת משתמשים מעטות ב-NG דיי חיוביות אבל זה לא אומר כלום: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824005113 אשמח לשמוע אם יש איזשהן הצעות מפתות. כמו כן - על מסכים בעצם חובה לשלם מע"מ בכניסה לארץ נכון? זה לא בדיוק משהו שיכנס במזוודה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noel,

רציתי לשאול אם אפשר לנקות מסך LCD עם מטליות לחות (כאלו לתינוקות) או שהם יפגעו במסך...

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by BenBezalel,

שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dragon772,

או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by haim6130,

מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184289 ???

13. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה

15. בביקורות כאן באתר ובנעוצים על המסכים הממולצים, יש התייחסות למשחקים וגרפיקה, כדי לבחור במסך המתאים לצפיה בסרטים (במחשב ולא בסלון), האם עלי להתייחס כמדד למסך המתאים (בהמלצות) לגרפיקה או למשחקים או ששניהם, גרפיקה ומשחקים, היינו הך?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mike-mt,

שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by sgsg,

אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by ekmo,

השאלה היא פשוטה: איך מנקים מסך LCD? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by miim17,

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mc_elad,

לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. אהלן, יש לי את ה DELL 2407 WFP, והאמת הבעיה היחידה שלי איתו היא שהפיקסלים קטנים מדי. למרות איכותו, יותר נוח לי לעבור עם מסף 19' עם פאנל TN בגלל שהפיקסלים שם גדולים יותר. ניסיתי כל מני תצורות להגדלת הגופנים: - הגדלת ה DPI ל 120 - פשוט כל השאר נראה זוועה! אין שום פרופורציה - הגדלת הפונטים של WINDOWS (כלומר בDISPLAY PROPERTIES, ואז ב APPEARANCES בחרתי ב LARGE FONTS), אך זה מגדיל רק חלק קטן מהפונטים של WINDOWS, ולא את הרוב. - שינוי הרזולציה מה NATIVE של ה 1920 על 1200 נראה גרוע בכלל, וכמובן לא הגיוני. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? אני כבר ממש קרוב להחליף את המסך לקטן יותר בעל רזולוציה נמוכה, אך בעל פיקסלים גדולים רק בגלל הבעיה הזו..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים