מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח! החלטתי לרכוש מסך 22" ואני מתלבט בין הסמסונג 2243BW לבין מסכי Asus 22". אני מתלבט כי הסמסונג מוביל בביקורות ובסקרים, אבל אני מפחד מהאחריות למעל ל 5 פיקסלים מתים. הבנתי של Asus ישנה אחריות של 0 פיקסלים, אני צודק? האם ישנה חנות שתאפשר החזרה של הסמסונג או אחריות מורחבת במקרה של פחות פיקסלים מתים? אם לא, איזה מסך של Asus 22" הכי מומלץ? (עדיף ללא מצלמת אינטרנט ושלל תוספות) בביקורת של האתר ראיתי סקירה על MW221C אבל ב ZAP מצאתי מבחר דגמים אחרים, אשמח להמלצה. תודה רבה ושנה טובה!
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך ומחשב חדש (בין היתר מעבד E7200, כ.מסך 9600gt) ולקח יומיים להתרגל ל LCD, אבל כל סרט שאני רואה ב youtube אני רואה מפוקסל (כמו שמרחיבים סרט ל full screen למשל) התקנתי דרייברים להכל, קודקים, flash player וכו', לא יודע איפה הבעיה. נ.ב. גם בתקופה (שבוע כמעט) שהמסך הותקן על המחשב הישן (עד שהחדש הגיע) הייתה את הבעיה הזאת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
? מישהו בעל ניסיון עם החברה הזו? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=14048&VariantID=14049〈=he
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך של סמסונג 2253BW, והוא נורא מלוכלך. המטלית שקיבלתי איתו לא מועילה בכלום (על יבש), וכנראה שאני חייב להשתמש בחומר ניקוי. השאלה היא, אם אני יכול להשתמש בכל חומר ניקוי, כמו מנקה המראות וכו' של סנו קליר, או שצריך נוזל מיוחד? מישהו פעם ניסה לנקות עם סנו קליר (בבקבוק שקוף, צבע המים כחול) ויכול לאמת שזה בטוח? אני לא מנסה בעצמי כי לא רוצה לדפוק את המסך.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מקצועי לגרפיקאים, תקציב- 3000 ש"ח כמו כן אני מבקש מעט הסבר איזה פנל כדי שיהיה למסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע עם LCD 17 אינץ של פיליפס דיי ישן.. השימוש שלי במחשב זה משהו כמו 10 אחוז משחקים וכל השאר אני מול האינטרנט ותוכנות אחרות.. איזה גודל כדאי לי לקנות? כמה כסף להשקיע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עד 1800 שקל אני צריך מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' שיהיה לי לכל השימושים... חשבתי עד עכשיו שה228 של DELL יהיה לי סבבה:\ אבל שונאים אותו פה מאד לפי מה שהבנתי בגלל הפאנל שלו...יש משהו נורמלי לשוק הבינוני?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS MW221C או Dell E228WFP כאשר החשש שלי הוא מאסוס בגלל המסך המבריק. האם מישהו ניסה אותו ויודע להגיד עד כמה ההשתקפות מפריעה? אני יודע שהצבע במסך המבריק נראה מאוד "חי" אבל אני לא בטוח שזה הדבר הקריטי. המטרה היא עבודות בפוטושופ ובאוטוקאד. (התקציב הוא עד 1600 ש"ח) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינטש עם פאנל VA או IPS, התקציב שלי בערך עד 1800. אם ממש שווה, אפשר להתגמש. אני צריך גם שהמסך יהיה עם זמן תגובה נמוך
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-