עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by elif,

יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. Started by M.K16,

מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום. קיבלתי מהעבודה תקציב של 1,000 ש"ח, כולל מע"מ, לקנות מסך לעבודה מהבית. השימושים: תכנות, קריאת דוא"ל, גלישה באינטרנט. כל היום מול המסך. אני עובד עם שני מסכים של 24'' כל אחד ומרוצה מזה אז הגודל למסך החדש הוא 24'' בייעוץ הארגונומי המליצו לי על רזולוציה של 2560 * 1440 צריך חיבור HDMI עדיף גובה מתכוונן. אם זה בא על חשבון משהו אחר או מעלה במחיר אז אפשר לוותר כי אני משתמש בהגבהה. כדאי אחריות טובה. אני מעדיף לא לעלות במחיר מעבר לזה אם אפשר.

7. Started by BulbuloNi,
    • 0 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. היי יש לי את המסך סמסונג 2253BW, ל DVI אני מחבר PS עם כבל HDMI - DVI וליציאה השני מחשב. ייתכן ואני אקנה קונסולה שניה (אקסבוקס360) כיצד ניתן לשלב אותה ולחבר למסך? מפצל DVI כזה http://ultrapro.co.il/products/102110 יכול לעזור? אם כן איך זה מתבצע? יש כפתור שמחליף בין החיבורים שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by levy18,

בעיקרון שמתי עין על ה-t220 של סמסונג אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. t220 או t220p? כרגע אני משתמש במסך 19 ברזולוציה 1440X900 האם יהיה הבדל משמעותי? אני מפחד שאני לא יסתדר עם הרזלוציה הגבוהה של ה-P במסך כזה קטן (יחסית כמובן) השימוש הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט ומשחקים.. כרטיס מסך 9800GTX

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. עקרונית המסך מיועדת לעבודה שוטפת. בעיקר גלישה באינטרנט, וכתיבת שורות קוד. בשעות הפנאי גם לצפייה בסרטים וסדרות. כמאמר הכותרת, 19 אינ'ץ, לא רחב. תקציב עד 1600 שקל. ראיתי את המסך הזה לדוגמה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13903 אבל זה סתם אחד מיני רבים שהגעתי אליו מחיפוש ב-zap. מה המסך העדיף לי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Googleness,

תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום . כיום יש לי מסך דיי ישן , Samsung SyncMaster 2253BW , שעבר אליי בכלל מבן דוד שלי , מי יודע בן כמה המסך הזה בכלל , אני בטוח שהוא ישן והוא אפילו לא FHD אלא רק 1680x1050 . בקיצור בא לי כבר להשתדרג למסך חדש וטוב . השימושים שלי הם : גיימינג פה ושם , והשאר שימושים בסיסיים כגון גלישה , סרטים ותמונות . התקציב שלי הוא : עד 3,000 ש''ח , אפשרי לחרוג ב-500 ש''ח אם זה באמת יהיה שווה על מנת לקבל מסך משמעותית טוב יותר . המפרט שלי : כ. מסך AMD Radeon HD 6970 2GB GDDR5 , מעבד i5 2500K , זכרון G.Skill Sniper 4GB x 2 , 1600Mhz CL9 , ספק Corsair HX850Watt , ובקיצור שאר הירקות . כמו שאמרתי ברצוני להשתדרג למסך חדש , אבל הפעם מסך יותר גדול , מסך ''27 , בשביל שיהיה…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by royossef,

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  15. קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by prager,

מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

הי, בזמנו קניתי את ה-LG LC2000CP והוא משמש אותי עד היום. נהדר. הקטע הוא שעכשיו אני חושב על מחשב שני והמחיר שלו הוא 2000 ש"ח. תהיתי אם יש משהו דומה במחיר זול יותר. אני יודע בוודאות שאני לא רוצה פנל TN ויש לי עדיפות גבוהה למסך מט. אגב, בזמנו ה-2209WA היה מומלץ מאד אבל בחיפוש שערכתי היום מסתבר שאי אפשר לקנות אותו. למה? האם יצורו הופסק? אם כן, האם יש איזה קונצנזוס למסך אחר שהוא נותן תמורה טובה לכסף? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by kokoki,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ytoledano,

שדרגתי מ וMAG 19in CRT ואוף, איזה יופי. יחס 16:10, רזולוציה WUXGA שזה 1920x1200. כל ה2 מליון פיקסלים עובדים טוב ובחנות (lcd-tv) הבטיחו לשלוח לתיקון על כל פיקסל מת. אני יודע שאי אפשר לצלם מסך, אבל בגלל שכולם עושים את זה - למה לא. התמונה שעל המסך זה פריז של סרט IMAX ב1080p, רזולוציה של 1920x1080 יושבת יופי על המסך. אפשר לסובב את המסך ב90 מעלות ולעבוד לאורך. אני מניח שעם מסך לא רחב זה אולי נחמד בשביל כתיבת מסמכים ותכנות, אבל כזה מסך רחב זה כבר מוגזם. בכל מקרה, תראו כמה רואים מהעמוד הראשי של YNET. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.