מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך LG L226WTQ "22 האם זה מסך טוב למשחקים? האם יש מסך יותר מומלץ בטווח מחירים זה?נע בין 1800 ל2000 ש"ח ל22"אינטש לא מוצא את דגם הפאנל בשום אתר..אני חושב שזה TN אבל הבנתי שיש הבדלים בין TN לTNFILM אז... זה המיפרט: LCD 22"אינטש ריענון 2מיל שניה DVI כלול ג.נקודה 0.282 ניגודיות 1:3000 רזולוציה 1650X1050 רוחב 16X9 300CDM זה קצת דחוף אז תודה רבה רבה על כל תגובה מהירה....
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מחפש מסך 24'' למידול בתוכנות גרפיות, עדיפות למסכי asus (או שלא?) כמה דברים חשובים לי במסך 1) פנל IPS (או פנל ברמה גבוהה ולא מהדורות הישנים) 2) מהירות מינימאלית 5ms (עדיף 2) 3) כניסה לרמקולים חיצוניים (בלי רמקולים במסך עצמו) 4) מעוצב טוב (אני יודע שזה בדרך כלל בסמכים מקצועים זה לא קורה) שורה תחתונה, המסך יהווה כלי להדמיות ורינדורים בתחום האדריכליות (ומשחקים, אין מה לעשות), מה שאומר שצבע צריך להיות אמיתי גם עם מזיזים את המסך בזווית. בנוסף, לא רוצה לחבר כל יום את הרמקולים החיצונים ללפטופ, שיהיה תקוע במסך (-: לא מחפש בדיוק, כמה שיותר קרוב יהיה אחלה חשבתי בתחילה על המסך הזה, אבל הפאנל של מיושן, והמחיר לא שווה את זה לדעתי: http://www.asus.com/Display/LCD_Monito…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל) הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם. אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט. תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-) תודה מראש לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כרגע עם מסך dell u2515h - Ips, 25", 1440p - 60hz 8ms רואים מעולה - חד וצבעים מצויינים אך הוא איטי לגיימינג ולפעמים קצת קטן כאשר רוצים לראות את האויב מרחוק אני רוצה לעבור למסך עם 144hz וכמובן גם 1440p. מבחינת מפרט נכון להיום אני עם i7 6700k @ 4.6 + GTX 1070 *אני כנראה אשדרג את הכ.מסך בהמשך גם כן ל 1080Ti או RTX2070 במידה ויהיה צורך מבחינת FPS. משחק BattleField ו Forza למיניהם. אין מצב שאני עובר לפאנל TN והתקציב (2500 ומטה) לא ממש מאפשר למצוא מסך IPS נורמלי חיפשתי מסכי 27" ונתקלתי לבסוף במסכי 32" עם פאנל VA - פשרה טובה בין מהירות לאיכות צפייה להפתעתי- הם זולים יותר ממסכי 27"!! גם בארץ וגם באמזון הדגם שהכי התחברתי אליו הוא…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אחי בן ה-9 מסך lcd טוב להרצת משחקים, בגודל 19 אינץ'. תקציב: 1200 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות והמלצות. תודה מראש, moshe
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין שהמחשב יישדר את אותה התמונה ל 4 מקרנים שמפוזרים בחדרים שונים הכבל היחיד שעובר בין החדרים זה כבל רשת..... הבנתי שיש מתאמים מיוחדים שיודעים לעשות את זה... מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לכאורה, אני רוצה טלויזיה, אבל כיוון שאין לי (ולא יהיה לי) טיונר, חשתי שבגלל הבדלי המיסוי אפשר אולי למצוא מסך מעולה במחיר זול משמעותית משל טלויזיה טובה באותם גדלים. אז מה אתם אומרים? יש בסביבה מסכים בגדלים כאלה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות USB במקלדת ובמסך מחשב,כל מה שאני מחבר לשם לא עובד,אז למה זה? למשל אני מחבר פלאש USB ,הוא לא מזוהה ע"י המחשב
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין במסך הנל: LG 20 אינץ מסך רחב. דגם: L204WT link: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=14&prodid=161&keySearch= אשמח לקבל חו"ד . מיועד בעיקר למשחקים אך גם לוורד ואינטרנט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-