מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מסך , ואני די לא רוצה לקנות מסך 22 כי הם גדולים מדי לטעמי ועם פנל איכותי גם יקרים אז החלטתי ללכת על מסך 20 רחב, אני רוצה שיהיה פנל איכותי לשימושים : משחקים וסרטים בדגש על סרטים יהיה ממש נחמד עם המסך יוכל להסתובב כדי שיהיה נוח יותר לכתוב מסמכי טקסט התקציב 2k אבל אני מוכן לגלוש בשביל איכות תודה מראש לעוזרים Teddy .
-
- 46 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 מה החסרונות של הצגת רזולוציה גבוהה כזו על מסך 22 ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו כשעברתי לעידן הLCD (לפני כמה שנים)קניתי מסך מושקע LG 1720B, השאלה שלי האם מסך חדש ייתן שיפור משמעותי בצפיה בסרטים, עריכת תמונות, אינטרנט, אופיס למיניהם ותכנות? או שהשיפור היחיד שאני יכול להשיג הוא מבחינת גודל מסך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנגן סרטים במדיה פלייר האכות של הוידאו קצת מטושטשת ועל הכתוביות בעברית יש מריחה כזאת מעצבנת. התצוגה של המסך, שולחן עבודה ואינטרנט פשוט מעולה, אבל האיכות של הוידאו מזעזעת! רציתי לדעת אם יש קשר לגודל המסך של המחשב (22 אינץ'), או בגלל שחיברתי את המסך למחשב בכבל של ה- Digital? אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. מסך - Samsung 2253BW. הינה תמונה מסרט באכות DVDRIP: אשמח לקבל עזרה, המון תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסביבות 700 ש"ח. המסך מיועד לאינטרנט בעיקר . אפשר המלצה למשהו כזה בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום וחורבן בית שלישי קל לכולם. אז ככה, אחרי שבע או שמונה שנות שירות עם המסך הנפלא שלי, הצורך להוציא אותו לגמלאות הגיע. עקב תלונות שהגיעו מבעל המסך, להלן: מר אני, לפיהן כמסך CRT, העיינים מתעייפות יותר ממה שהן יכולות היו, אילו בחר מר אני הסורר לבהות במסך LCD, מחליט בהיסוס מר אני להחליף את המסך, על אף היותו מסך 19" מכובד. אציין כי מר אני, נשאר עם מסך CRT עד עכשיו עקב היותו לא רק חובב משחקים, אלה גם גרפקאי פישר בזמנו הפנוי. לפיכך, מציין מר אני בפירוט שלהלן, את האילוצים שעומדים לפניו: 1. על המסך להיות בגודל של 22" - 24". 2. המסך צריך להיות בפורמט רחב. 2. התקציב של מר אני, שהוא גם דיי עני אבל בעל טעם יקר יחסית, מוגבל לעד כ3500 שקלים מעופשים (במקרה הצורך ניתן להשתמש גם בשקלים ש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-