עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shirli_k,

עשיתי טעות וקניתי את המסך 2009WFPוDell בניסיון להתמודד עם המסך הזה אני חייבת להוריד את הבהירות הבעיה שבתפריט של הכפתורים שעל המסך יש אומנם דירוג של בהירות אבל האפשרות הזו לא זמינה(באפור) ואי אפשר לשנות את הרמה. בנוסף ניסיתי לשנות בהירות דרך ati control center אבל בניסיון לשנות אני מקבלת שגיאה שיש בתמונה והתקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר,יש את אותה שגיאה. הדרך היחידה לא להסתנוור היא להוריד את הניגודיות דרך הכפתורים שעל המסך אבל זה מוריד את איכות הצפיה וזה לא נראה לי פתרון. בבקשה עזרה, למה בכפתורי המסך האפשרות של הבהירות מופיעה (ברמת "75")אבל לא זמינה? נ.ב יש לי כרטיס מסך Radeon HD4870 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  2. כרגע אין הגבלה במחיר... מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oded1,

שלום כמו שמצוין בכותרת אני מעוניין במסך חדש אז ככה המטרות שלי הם גלישה באינטרנט משחקים ובמיוחד סרטים עכשיו אני חשבתי על T240 של Samsung מה אתם אומרים עליו כד"א הוא מבוסס על פאנל TN?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?

7. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

8. שלום לחברי הפורום. ברצוני לקנות מסך חדש בגודל של לא יותר מ-20" או 20.1" זה לא ממש משנה. התקציב הוא עד 1200 שקלים. מחפש את להוציא את הטוב ביותר מהכסף שלי אז אנא המליצו לי על משהו כזה. ישנה אפשרות לחריגה של של לא יותר מ-1400 שקלים אבל בעדיפות שנייה. אני בעיקר משחק במשחקים. אני גר בראשון אז החנות SKYPC יכולה להיות טובה לי או כל חנות באיזור ראשון שהיא אמינה ושמחליפה מסך על פיקסלים שרופים אם בכלל מחליפים. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)

11. Started by teddy85,

שלום לכם אני רוצה לקנות מסך , ואני די לא רוצה לקנות מסך 22 כי הם גדולים מדי לטעמי ועם פנל איכותי גם יקרים אז החלטתי ללכת על מסך 20 רחב, אני רוצה שיהיה פנל איכותי לשימושים : משחקים וסרטים בדגש על סרטים יהיה ממש נחמד עם המסך יוכל להסתובב כדי שיהיה נוח יותר לכתוב מסמכי טקסט התקציב 2k אבל אני מוכן לגלוש בשביל איכות תודה מראש לעוזרים Teddy .

• 46 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

13. Started by PrefaceAlumni,

והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.

14. Started by look-GOD,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…

16. Started by amirxbox,

שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by הגפרור,

היי אז ככה אני עומד לקנות מסך חדש למחשב ואני מתלבט לגבי שני מסכים Samsung T220 ו- Samsung T220P ההיתלבטות היא כזו : T220 : גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Samsung , זמן תגובה: 2 מילי שניה T220P: גודל מסך: 22 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Samsung , זמן תגובה: 5 מילי שניה היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות מה חשוב יותר? לצפיה בסרטים בעיקר,האם הזמן תגובה חשוב? אשמח אם יענו לי רק אנשים שמבינים באמת , ולא תגובות כמו "מסך של חברה כזו וכזו יותר טוב מאלה" אלא רק על השניים ה…

• 26 תגובות
    • 8.3k צפיות
  18. Started by sahargt,

אין לי כוח כבר לחכות ל דל 2408 ראיתי את המסך הזה ראית שיש גם שתי גירסות TN\SPVA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=10710 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589636 משהו מכיר יודע ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 6th Finger,

בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. אהלן חברים, רציתי לבקש ממכם עזרה במציאת מסך 19" כמו שכתבתי בכותרת ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי, המסך הנ"ל הולך להימסר כמתנת יום הולדת. חשוב לי גם לבקש את עזרתכם במציאת כרטיס מסך היתאים ליכולתיו של מסך זה וכל זאת יחד עם המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מצטער שלא הזכרתי זאת בכותרת אך לא הספיק לי מקום שם, לפי סקירה כללית שלי, ואני ממש מבין מעט במסכים, שמתי עין על ה LG 1960TR בגלל המפרט המעולה שלו, חשוב להדגיש שאני מעוניין לרכוש מסך שחור. מפרט המחשב שאליו יחוברו המסך והכרטיס מסך הוא: Core 2 Duo 8400 2 GB DDR2 800mhz Gigabyte Motherboard (built in graphics card) can't remmember exact model name. HEC 6A19 or something like that. רב תודות לכם על עזרתכם! צום קל חברים!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by djelectric,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אבשה,

רציתי חוות דעת על מסך שקניתי של AOC 22' 2217PWC http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by seladlev,

שלום רכשתי מסך של lg w2042t יש לי כרטיס מסך geforce 8500 512mb יש לי חיבור dvi וחיבור vga 1) מה ההבדל בין החיבורים 2) איזה חיבור עדיף ולמה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. נתקלתי היום בכתבות על מסך הזלמן טרימון התלת מימדי, וגיליתי שהוא נמכר גם בארץ. יש למישהו נסיון איתו? נראה לי מדליק לגמרי לקנות אותו למשחקים...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by jangao9,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים