עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... אז איזה מסכים אחרים טובים יש? תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by Orong,

היי, בעיקרון אין הגבלת תקציב. פשוט כרגע אני עומד לקנות מערכת מחשב חדשה לגמרי למשחקים. המשחק העיקרי שאני בונה עליו שעתיד לצאת הוא Battlefield 3. אין לי בעיה עם מסך 22 או 23 או אפילו 24 העיקר שיהיה מסך איכותי למשחקי מחשב. קבלתי המלצה על LG W2284F הבנתי שהוא 22 אינצ' הוא נחשב טוב? או שיש משהו טוב יותר גם 23 או 24 זה בסדר... מבחינתי לא משנה העיקר שיהיה טוב איך הוא? יש לכם המלצה למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rubin 37,

שלום, עם המסך 2209WA נתקבל גם תקליטור הוראות למשתמש. בפרק מצבי תצוגה המוגדרים מראש, יש טבלה שבה מצבי תצוגה שרשומים יותר מפעם אחת - אבל עם שינויים מסוימים. לדוגמה: מצב תצוגה : VESA, 1680 x 1050 תדרי סריקה אופקי : 65 או 82 תדרי סריקה אנכי : 60 או 75 שעון פיקסלים : 146 או 187 איזו אפשרות עדיפה? היכן ואיך בוחרים את תדרי הסריקה ואת שעון הפיקסלים הרצויים? בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oferl31,

היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by snik,

שלום אני מתכוון לקנות מסך סמסונג 2335BX המסך מיועד למשחקים ולסרטים אני מבקש אם משהוא יכול לחוות את דעתו עליו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dorman2,

מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MODY69,

קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by sinister18,

רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. למרות הרצון וההמלצות לקנות את הדל 24 שלבטח טוב יותר מהמסך הזה השימוש העיקרי של המחשב הוא למשחקים ולכן אני שוקל לרכוש אותו. הוא גדול יותר ןמהיר יותר מהדל וזה חשוב לי יותר במשחקים. לא מצאתי ביקורות על המסך הזה למעט זו: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1 מחירו של המסך בארץ הוא כ 3000 ש"ח דעתכם?

• 175 תגובות
    • 30.1k צפיות
  18. Started by realistic,

הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. מצורף לינק ובו מספר תמונות. לאור התמונות הללו, האם ניתן לאפיין את תכונות המסך? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=350&t=504258&p=1&cache=0

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. Started by eyarit,

היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. פיילוט Pilot 32 LCD T.V דגם PIL32-OT PIL32-OT כללי * מסך רחב פיילוט "32 בטכנולוגיית LCD. * רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים. * HDTV Ready (1080i,720p). * HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי. * יחס תצוגה 16:9. * זוית צפייה רחבה (170 מעלות) השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון. * רמת בהירות 500cd/m². * זמן תגובה: 8ms. * רמת ניגודיות ביחס 1:1200. * יותר מ-16.7 מיליון צבעים. עומק צבע: 8bit. * PIP תמונה בתוך תמונה. * POP תמונה על גבי תמונה. * DNR- מעגל הפחתת רעשים דיגיטלי לקבלת תמונה איכותית ונקיה מרעשים. * פענח צבע AV PAL/SECAM/NTSC. * פענח שמע B/G, D/K, I. * …

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by yossia23,

שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by ddr5,

שלום לכולם קראתי במגזין מחשבים מאמר על מסך Lenovo ThinkVision L220X רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 6ms פאנל S-PVA מחיר $500 ציטוטים מהמאמר: "מתאפיין בשחור עמוק יותר ובזויות צפייה נרחבות יותר משל פאנל TN ". "מכלול הצבעים של המסך הוא 92 אחוז מתקן NTSC ". "שחזור האפור הכהה מוצלח מאוד האפור בהיר- פחות" ועוד. חתום על המאמר ג'ון דילייני. האם יש ביקורת מקצועית על מסך זה והאם הוא יכול להתאים לעבודה בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ? שמירה על גוונים אמיתיים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים