מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שמסכי CRT יותר טובים לגיימינג, זה נכון בכלל?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אתמול קניתי מסך bx2235 led samsung כשאני מדליק אותו ואני גולש באינטרנט כואבים לי עיניים וגם מסך בהיר מאווד בעריך אחרי 20 דקות זה קורה למישהוא יודע למה ככה ? מה עלי לעשות להחליף אותו ומוזר איך שאני הבנתי מסכי led נחשבים ליותר טובים וגם מיפרט המסך נשמע טוב
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המסך הזה ב1400? המסך הולך ליהות לסרטים וכו' ויש כאן ויכוח על מסכי לד, האם הם טובים במחירים האלה? והאם מסכי LED יותר טובים מLCD? אני זוכר שדיברנו כאן על פאנלים וכו' אז תביאו הצעה טובה ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום אני רוצה ללכת לקנות מסך רציתי שתגידו לי מה כדאי בין הבאים: l1919s 1950SQ 1952T הכל של חברת LG תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך איכותי למחשב בגודל 22 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח אני לא יודע מה לקחת התלבטתי בין הDell וה Samsung הסמסונג יותר יקר אבל אני חושב שהוא יותר טוב מישהו יכול לעזור לי להחליט? השימושים שלי זה בעיקר סרטים משחקים ואינטרנט מה יתן תצוגה יותר טובה וד"א אבא שלי הוא דילר כך שהוא מביא את המסכים ביותר זול(במיוחד סאמסונג) אז לא נורא אם זה עולה איזה 100-200 ש"ח יותר...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב על לקנות מסך חדש אחרי שקניתי מחשב חדש לפני חודשיים וזה המפרט : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע יש לי מסך של-BENQ XL2411 ,144hz, 1MS, 1080p אני משחק 90% מהזמן במשחקי FPS לכן חשוב לי…
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
עד היום עבדנו עם מסכי CRT ועם איימק 24" שהמסך שלו נהדר. מישהו יכול להמליץ מנסיונו על משהו דומה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, ולסרטים שלא ימרח בקיצור מסך מושלם למשחקים בתקציב של 800-1000 שקל בחנות באזור מגדל העמק השאלה היא איזה מסך יתאים למחשב שלי? מחשב שהוא פחות או יותר בן שנתיים אבל מריץ הכל על מקסימום במסך 17" e6750 2 giga crossair gts 250 512mb האם כדאי ללכת על 19 אינץ' או 20-22 וכמובן המלצות על מסך ספציפי תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הדגם הזה? mag 32" lcd tv דגם bk3201u האם שווה במחיר 1190 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סוחב כבר די הרבה זמן עם ה vp930 המיתולוגי ודי מיציתי את החוויה של 19" איכותי למרות שאני באמת מרוצה מה vp930 הגיע הזמן לעלות כיתה למשהו קצת יותר גדול ויותר איכותי. כמובן שהמבחר עצום ולכן אני נזקק לדעתכם המקצועית. מקריאה ראשונית הספקתי להתרשם מהמסכים הבאים: HP W2228H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721110 Dell 2208WFP - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 Dell G2210 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743347 Dell 2209WA - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 לציין שאני משתמש בכרטיס מסך - 8600GT 256MB מקריאה בפורום הבנתי שהמסך הכי חם הוא ה 209WA לפי יחיס עלות - תועלת (לא ידוע לי אם באמת שווה לקנות היום מסכי LED כמו G2210) אבל באופן…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-