מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה תכונות כדאי שיהי במסך מחשב? מה זה משנה הms ? ואיזה מסך הכי מומלץ לקנות בגודל של 22 אינץ
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך מפה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 והשאלות : 1. צריך להגדיר את המסך ? אני חיברתי הכל , התקנתי את הדרברים וזהו . יש עוד משהו שצריך לעשות ?? אם כן , מה ? 2. כל משחק שאני נכנס אליו זה ממזער לי אותו , אז מצאתי לזה פיתרון , צריך להיכנס לתוכנה שהביאו עם הדיסק כדי לשחק , אז יש פיתרון אחר ?? שלא צריך את התוכנה ? 3. אמרו שיש אחריות של 3 שנים לפיקסלים שרופים , ומצאתי 10 פיקסלים שרופים !! עכשיו כדאי לי להגיד להם שיחליפו לי או שהם יחליפו לי למסך לא טוב . או שעדיף שאני יחכה שנתיים וחצי ויגיד להם שיש לי 10 פיקסלים שרופים והם יחליפו לי לחדש . אז מה לעשות ?? 4. היה לי מסך CRT ועכשיו החלפתי למסך רחב חדש 22 אינטש ושאני כותב הרבה או ק…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך ממכם חוות דעת על המסך הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710473, הוא טוב לגלישה,משחקים,סרטים וכו'?. תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי מסך LCD 20" ואני משתמש ברזולוציה של 1680*1050. כשאני גולש באינטרנט אקספלורר כל האותיות פשוט קטנות לי מדי ואני לא מצליח לקרוא ממרחק סביר כמו מקודם. איך מגדילים את הפונט בלי לפגוע ברזולוציה? כמו כן ניסיתי להגדיל את הפונט באמצעות לחיצה באקספלורר על הצג--> גודל טקסט ושינוי הגודל ל'הכי גדול' אך זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי את כל השיטות של ההגדלה באמצעות Ctrl+ וכו' אך זה לא עזר כי אז כל האתר מתבלגן והכל ביחד גדל. לכן, אני מעוניין בפתרון שנותן מענה רק להגדלת הפונט ולא יותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל במסכי DELL בגרסאות 2X0XWFP הרגילות לבין הULTRASHARP?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שבת שלום קניתי טלויזיה HD READY ברזולוציה 1364x 768 חדשה ואני רוצה לחבר את המחשב אליה, כדי לצפות בסרטים בלבד מהמחשב. מדובר במחשב עם כרטיס 7300 GS והטלויזיה במרחק 8 מטרים בכבל בערך. חיפשתי בזאפ כבלים של 10 מטר (DVI to HDMI) ומצאתי בין 130 ש"ח דרך 150-200 ועד למאות רבות של שקלים. שאלתי היא, כמה חשוב איכות (ומחיר) הכבל כדי לקבל איכות תמונה טובה ? אני לא מתכוון לאיכות תמונה מושלמת. לקריאת טקסט באינטרנט, יש לי מסך מחשב 22. אבל כן שתיהיה איכות טובה פלוס. אני יודע שבכבל VGA, איכות התמונה מאוד יורדת במרחקים כאלה. איך זה ב DVI ? אשמח לשמוע גם מאנשים שכבר עובדים עם כבל במרחק דומה, והמלצות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי לא מזמן את המסך ה-lcd - samsung 2253bw המסך "תלוי" על איזה ציר שמחזיק אותו ואי אפשר להנמיך את המסך או להגביה אותו .. רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה אפשרות לקניית ציר חדש שיתאים למסך ויתן את האפשרות של הגבהה והנמכה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-