עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuri1987,

על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אחרי קריאה בפורום, ראיתי ש Samsung 2243BW מומלץ... ראיתי גם שכמעט אין הבדל במחיר בין 2243BW לבין 2253BW או לבין 226BW ... (כולם של סמסונג) מה בעצם עושה את ה 2243 המומלץ מבין השלושה אם שלושתם עולים פחות או יותר אותו הדבר? אגב, אין לי בעיה לקנות גם מסך של חברה אחרת... השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ומשחקים.. סרטים אני כמעט ולא אראה על המסך. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by ram4000,

השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  10. אהלן, זקוק להמלצה למסך 22'' ומעלה, אם נכנס בתקציב כמובן (1200-1300 ₪) אפשרות לחריגה קטנה אם ההבדל משמעותי. המסך הוא לגרפיקאי, עבודה בפוטושופ בעיקר. תודה רבה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  13. המסך יחובר למחשב בלבד (לא לממיר) ככה שחיבור DVI ,נראה לי, אמור להספיק. המסך הולך להקרין סרטים בלבד. השאלה האם יש פתרון לסרטים שאינם HD, ככה שהתמונה לא תימרח על כל הגודל הזה. נ.ב. מישהו יכול לאמר לי איזה מפרט הכי מינימלי שנדרש להקרנת סרטי HD, לא מרכיבים חדשים (לכן לא כתבתי את זה בקטגוריית "מפרטי מחשב"). יש לי גישה למלאי של רכיבים משומשים ואני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב מהם מחשב לHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by jorgito,

שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Danniel,

מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש

22. דרישות מהמסך : שתהיה לו הכנה או חיבור לטלויזיה. FULL HD שאפשר לתלות על הקיר ללא בעייה. אחריות ארוכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום וברכה, בבעלותי המסך Dell 2007WFP (שהיה נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים שיצאו!) הגיע הזמן להחליף את המסך, המסך שלי בן 6-7 שנים ורציתי להתקדם למשהו יותר גדול ומרהיב. שימושי המסך - גיימינג וסרטים בעיקר וקצת פוטושופ. למה 27 אינצ'? - כי הוא גדול ומרהיב, יכול להיות מעולה לסרטים ומשחקים. למה 24 אינצ'? כי בתקציב הזה אפשר למצוא משהו איכותי, רזולוציה טובה ואולי אפילו ישאר עודף. לא מחפש הרפתקאות כספיות, מצד שני, מחפש את ה'קפיצה' המשמעותית ממסך 20 אינצ'. אשמח שתיתנו לי כיוון בעניין. הערה: המפרט בצד ימין.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מסקירה של הפורום נראה לי שה-P2414H הוא האופציה הטובה ביותר אך אשמח לשמוע אחרות. המון תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים