עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

האם ההבדל בינהם הוא כזה שיצדיק כ 1000 ש"ח הפרש במחיר?

3. Started by שוהם,

אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בזמנו כשעברתי לעידן הLCD (לפני כמה שנים)קניתי מסך מושקע LG 1720B, השאלה שלי האם מסך חדש ייתן שיפור משמעותי בצפיה בסרטים, עריכת תמונות, אינטרנט, אופיס למיניהם ותכנות? או שהשיפור היחיד שאני יכול להשיג הוא מבחינת גודל מסך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Oranili,

נגעתי בכמה הגדרות..... ועכשיו אני רואה טיפה מטושטש איך אפשר לעשות הגדרות DEFUALT? תודה מחובר דרך DVI

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Tzox,

שלום לכולם, קיבלתי את הS2231WE, ואני בינתיים בשלבים שאני בודק אותו בכל מיני צורות. עכשיו נכנסתי לתוכנה של איזו כדי לעשות כשהמסך במצב PIVOT התוכן יסתובב גם כן - אבל בתפריט של הAUTO ADJUSTMENT אני לא יכול ללחוץ לא על AUTO ADUJSTMENT ולא על MANUAL ADUJSTMENT (ולפי החוברת הוראות משם אני מגיע לאפשרויות שאני רוצה). מישהו יודע אולי למה זה? חיברתי את המסך גם בחיבור USB וגם בDVI.

8. Started by argorny,

שלום ותודה לעוזרים, יש ברשותי מסך סוני מדגם SDM-HS75P יש לי פיקסל אחד מת יש למסכי סוני אחריות על תקלה מסוג זה? ואם יש מסך עם יותר פיקסלים מתים האם האחריות תקפה לגבי זה?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף. מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1) מסך רחב 22 אינטש תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Xilver,

רציתי לדעת האם המסך הזה שווה 1300 ש"ח ואם הוא משתווה לX95F של סוני

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Taco,

אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by ging19,

שלום, החלטתי לקנות מסך מחשב, וש לי התלבטות בין מספר מסכים. אני עוסק בגיימינג כבד, אז רזולוציה גבוהה, ומראות טובה אלו דברים מאוד קריטיים 22": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=720939 24": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=741793 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=4442 אם מישהו יכול לייעץ לי על איזה מיהם לבחור, אני כבר מודה לו מראש.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  14. אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by nadavcj,

LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by ilanb0,

רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by anat1,

תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השימוש - עריכת תמונות מקצועית. תקציב - אשמח למספר הצעות בין 1000-2000 שקלים. תודה.

21. שלום לכם =) קניתי מסך 2253BW ואני רוצה לדעת איך לכוון את הבהירות והצבעים, אם יש תוכנות מסוימות שצריך וכל מיני דברים כאלה כדי שאני אראה בסופו של דבר הכי טוב שאפשר, ושאני יפיק את המקסימום מהמסך. בנוסף, הסמן של העכבר שלי נעלם אחרי 2 שניות שאני שם אותו על רקע לבן... תודה רבה מראש =)

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by edward,

שלום לכולם ב KSP מוכרים את שני המסכים הללו בהפרש זניח של 60 ש"ח, השאלה מי העדיף מביניהם? ה- D228 מעוצב יפה יותר (לטעמי), יש לו יחס ניגודיות גבוה יותר ונראה כעסקה מצויינת- אך באתר היצרן לא מצויין כי יש לו חיבור DVI (בניגוד להצהרה של KSP). עקרונית אני די נעול על שני המסכים הנ"ל בגלל תקציב מוגבל (ישמש בעיקר לסרטים, משחקים וטלוויזיה ממרחק צפייה של כ 2.5 מ'). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by thesuk,

היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.