עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by shma,

שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofir_bl,

חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by Vaz,

בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  7. תאמינו או לא אבל המסך הזה הוא גם מהבודדים מבין מסכי ה - 22 אינץ' שלא מגיע עם פאנל TN (אלא עם S-PVA כמו גם ה - HP LP2275W) אלא גם עם רזולוציה של 1920X1200 (כמו של מסכי 23'-28') במקום ה - 1680X1050 של כל השאר וגם עם ארגונומיה מצויינת: TILT, SWIVEL, HEIGHT ADJUSTMENT ו - PIVOT. הנה ביקורת מקצועית טובה עליו - http://techgage.com/article/lenovo_l220x_22_widescreen_lcd_monitor/ ועוד: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2316542,00.asp http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lenovo-l220x.html http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/index.cfm?reviewid=1621 http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/lenovo-thinkvision-l220x.html http://www.notebookreview.com/default.as…

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roadkill15,

אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by DJ_Yaniv,

שלום, רציתי לשאול אם המסך LCD LG 42LB7R יתאים לי למחשב והאם הגרפיקה תהיה טוב וחדה במשחקים בעיקר.? הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 והמסך תומך ב full hd זה המסך: http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=696 המסך אמור לשמש אותי גם לטלוויזיה וגם למחשב. יש לי כרטיס מסך HD4870 האם הוא יריץ משחקים כמו קרייסיס, פאר קריי 2 וגיטיאי אי וי ללא תקיעות. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)

15. אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?

16. שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by מסבחה,

אני שוקל לקנות את המסך הזה, האם מישהו הזמין אותו או מתכנן עליו? הבנתי שהבעיות שלו דומות לבעיות של ה-2408wfp ושגם לו יש רוויזיה A01, האם זה נכון? סה"כ המחיר מפתה ואני רוצה להשתמש בו גם כטלוויזיה אז נראה לי שהוא יתאים לי יופי.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by redead,

יש עוד מסך של LG בגודל 24 שמתחרה ? תודה..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  22. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. Started by Unavoidable Encounter,

מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il

25. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים