עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by coldfire92,

קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Y-T-M,

איך הצ'ימי? למישהו יש אותו? איך הוא במשחקים ,סרטים? ואפשר לחבר אליו playstation 3? מה מדיניות הפיקסלים? אותו דבר לגבי ה samsung 220p רק שהשאלה שלי זה האם הוא full hd ? ושניהם במומלצים בגלל זה השאלה..

5. Started by Delvadar,

ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by gluz,

שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה

8. Started by minimi,

שלום לחברי הפורם. אני מעוניין לרכוש מסך חדש אך לאחר קריאת ביקורות כאן בפורום ובכלל ברשת ובנוסף התנסות אישית אני מוצא שהמסך CRT שנמצא ברשותי כרגע מספק אותי מעל ומעבר ולא מעייף לי את העיניים כמו מסכי LCD שאני משתמש איתם בעבודתי ראוי לציין שהמסך שאני משתמש איתו בעבודה הוא של חברת EIZO שנחשבת ע"פ הביקורות כאן לחברה מאוד מתקדמת בתחום המסכים לכן אני שואל את עצמי אם ככה אני רואה במסך שנחשב איכותי אז מה יהיה עם מסכים אחרים שנחשבים לפחות איכותיים. עכשיו בהנחה שאין לי בעיה של מקום על השולחן ואני לא גיימר והשימוש העיקרי זה תיכנות אינטרנט וסדרות האם עדיין מסך LCD מומלץ יותר ממסך CRT ?

9. Started by osi,

אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by shma,

שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofir_bl,

חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by D@Nte,

היי, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם מחשב חדש שאני הולך לקנות. עכשיו, אני יודע שאסור גודל מסוים של מסך ממרחק מסוים. אני יושב במרחק של פחות ממטר מהמחשב ורציתי לקנות מסך 22' אבל ממליצים לי לקנות 24' כדי לקנות ולנצל את הכוח של הכ.מ. אז אני רוצה שתגידו לי אתם מה אתם חושבים 22' או 24' ? ואם כבר אז אולי תמליצו לי על מסך טוב לגיימר במחיר טוב ומסך איכותי. (בינתיים אני לא סגור בנוגע לתקציב כי אני עדיין מחכה שיבנו לי מפרט בפורום מפרטים ועם מה שנשאר אני הולך כנראה לקנות מסך). תודה רבה לכל מי שיעזור !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by מסבחה,

אני שוקל לקנות את המסך הזה, האם מישהו הזמין אותו או מתכנן עליו? הבנתי שהבעיות שלו דומות לבעיות של ה-2408wfp ושגם לו יש רוויזיה A01, האם זה נכון? סה"כ המחיר מפתה ואני רוצה להשתמש בו גם כטלוויזיה אז נראה לי שהוא יתאים לי יופי.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום, לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל. למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו? כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB) תודה על העזרה עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB? אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by roadkill15,

אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. Started by bronco,

ראיתי 3 מודלים 22"במחירים שונים 1 E228WFP 2 SP2208WFP 3 2208WFP מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין המסכים? איך אני יכול אם מסך הוא HC ? מה רמת איכות המסכיםבשידורי SD? אגב מישהו יודע מי מייצר לדל את הפנלים ומי מיצר עבור דל את מעבדי התמונה הרי דל הכריזה שהיא כבר לא מיצרת כלום והכול יצור חיצוני מעניין שאין נתונים על זה בשום מקום תודה

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by redead,

יש עוד מסך של LG בגודל 24 שמתחרה ? תודה..

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)

25. האיכות בSD ממש לא טובה, אפילו כשאני לא שם על מסך מלא האיכות הרבה פחות טובה מ-CRT. האם יש איזה אפשרות כיול שיכולה לפתור את הבעייה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.