מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הזמנתי את הT220P של סמסונג ועכשיו אני קראתי כמה חוות דעת שליליות על המסך רציתי לדעת האם כדאי לשנות את ההזמנה ולקחת את VW222U של ASUS או לדעתכם הT220P עדיף עליו? המסך הוא לסרטים,משחקים וגם לגלישה באינטרנט... דרך אגב יש בהם אפשרות להטות את המסך למטה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך הצ'ימי? למישהו יש אותו? איך הוא במשחקים ,סרטים? ואפשר לחבר אליו playstation 3? מה מדיניות הפיקסלים? אותו דבר לגבי ה samsung 220p רק שהשאלה שלי זה האם הוא full hd ? ושניהם במומלצים בגלל זה השאלה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כבר שנה שיש לי את ה SUMSUNG 971P ואני אוהב לעבוד אתו, אבל ברגע שאני מדפיס תמונות אני לא ממש מרוצה מהתוצאות של בכיול למרות שיש לי את ה SPYDER VISION האם אני יראה הבדל מהותי בין ה FlexScan S1932 ל SUMSUNG 971P בבקשה ? בנוסף רציתי לקבל גם את חוות דעתם על המכשיר X-rite EyeOne Display 2 תודה רבל לכם העונים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף ? (בלי קשר ליכולות הכוונון), שניהם זכו בביקורות באתר . אין לי ממש צורך בחיבורים שמציע הCHIMEI. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב שישמש לעריכה גרפית של תמונות, ובעתיד מקווה שגם לעריכת וידאו. לכן נורא חשוב לי הדיוק בכיול המסך, וגם שיהיה נוח לעבוד איתו שעות מרובות. התקציב הוא כ1500, אני יודעת שהוא נמוך.. קראתי הרבה באתר ובפורום, ויצאתי מבולבלת למדיי. גם חלק מהמסכים לא הצלחתי בכלל למצוא איפה מוכרים אותם וכמה הם עולים כמובן שלאחר הבדיקה, הבנתי שהמסך חייב להיות מפאנל VA. גם הבנתי ש20'' הכי טוב מבחינת היחסי צירים לעריכת תמונות מDSLR (ששם יחס הצירים הוא 3:2), אבל שבתקציב שלי עדיף לדבוק ב19'' ;D. גם הצלחתי למצוא כמה דגמים נבחרים! viewsonic vp930b eizo s1910 lg l2000cp אבל בחיפוש באינטרנט אחר חנויות שמוכרות את המסכים, מצאתי רק את הLG. בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש בכלל מסך …
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לגבי מסך ה SAMSUNG T260 ב 2000 ש"ח, המסך ישמש אותי למשחקים, סרטים וגם לאקס בוקס שלי . אז מה אתם אומרים ללכת על זה כי המחיר ממש אטרקטיבי במקומות אחרים הוא עולה 2600 ש"ח מינימום. ד"א אני יודע שהמסך 25.5 אינץ' אבל אני חושב שהמחשב שלי יעמוד בזה : E8400 @ 4.4 4870X2 4GB CORSAIR DOMINATOR 5.5.5.15 @ 978Mhz
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם מחשב חדש שאני הולך לקנות. עכשיו, אני יודע שאסור גודל מסוים של מסך ממרחק מסוים. אני יושב במרחק של פחות ממטר מהמחשב ורציתי לקנות מסך 22' אבל ממליצים לי לקנות 24' כדי לקנות ולנצל את הכוח של הכ.מ. אז אני רוצה שתגידו לי אתם מה אתם חושבים 22' או 24' ? ואם כבר אז אולי תמליצו לי על מסך טוב לגיימר במחיר טוב ומסך איכותי. (בינתיים אני לא סגור בנוגע לתקציב כי אני עדיין מחכה שיבנו לי מפרט בפורום מפרטים ועם מה שנשאר אני הולך כנראה לקנות מסך). תודה רבה לכל מי שיעזור !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-