מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אפשרות 1: מסך המיינסטרים האולטימטיבי ה-LG 19" L1970HR 2Ms ב-1675 ש"ח אפשרות 2: 2 מסכים הכי בסיסים מסך AOC 19" LM965 8MS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=266 ב-2,100 ש"ח. כלומר יותר איכות תמונה אל מול יותר שטח עבודה... אפשר לחדד את זה כך: אם הבחירה היתה בין מסך "22 אנונימי מול "19 עם קבלות, במה הייתם בוחרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לדוגמה במסכי סמסונג וחיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעיה אחת שעוד מטרידה אותי במידה ואקנה את ה2007wfp... אני מאמין שכרטיס המסך שאני אקנה יתאים לצרכי (ה8600) ויעלה כמעט את כל המשחקים הטובים על ההגדרות הגבוהות ביותר.. בכל מקרה..אני מאמין בכך לפי בחינה של הכרטיס ברזולוצית 1024*1280.. מה שרציתי לדעת הוא כמה fps בממוצע אאבד כשאעבור לרוזולוצית המסך הררחב של ה20' (הדל) הבנתי ממך באגירה ששאתה הרבה ברזולוצית ה24' שלך שזה ברור.. (בטח זה הבדל מטורף ברזולוציה..) אני מאמין שב20' אאבד הרבה פחות... האם אני צודק? האם אאבד fps בצורה משמעותי? כמובן לעומת מסך 19' על רזולוציה של 1024*1280.. תודה מראש.. עריכה: האם אוכל לעבור לרזולוציה רחבה קטנה יותר במידה וארצה להרוויח fps ושעדיין הרזולוציה תתאים למסך כמו כפפה (דוגמא במסך רגיל: 1024*768 לעו…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מסך מחשב גודל 24 אינטש (לא קעור) , עבודה עיקרית כתיבת קוד, בעיקר Visual Studio ועבודה עם דפדפנים. חיבור hdmi מהלפטופ. אשמח להמלצות מניסיון אישי ועל דגמים חדשים כמובן. תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך מסוג TN שאני חושב שהוא באמת הטופ של איכות התצוגה שאפשר לקבל. ראיתי בשוק מסכי IPS ומשום מה הבנתי שהם עדיפים בתצוגה, ואני רוצה מסך גדול יותר בלי קשר. האם האיכות ב-IPS תהיה הרבה יותר מה-TN שלי?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך LCD ומברר כל מיני פרטים טכניים וכאשר ראיתי את המפרט של חברת samsung באתר של ZAP ראיתי שיש יחס ניגודיות של 1:2000 אולם כאשר נכנסתי לאתר של samsung ראיתי שיש בנתון הזה סוגריים שבהם רשום ש.... : dynamic =1:2000 static=1:700 כלומר הנתון שהם מציגים הוא לגבי מצב דינאמי במסך ... השאלה היא מה קורה עם הנתונים הטכניים של שאר החברות ? האם יחס הניגודיות שלהם הוא דינאמי או סטטי ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב hp 19 אינצ' lcd...לפי הsetting שלו - reccommended setting : 1280x1024 60 hz לפי מה שהבנתי מתחת ל-75hz זה לא בריא לעיניים...מצד שני זה מה שממליצים שם.. השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או לעבור ל-hz 75 [מקסימלי] על רזולוציה נמוכה יותר.. ? עריכה: יש אפשרות להשים רזולוציה 1280x1024 עם 75hz..עדיף על 60 כן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-