מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262210.msg2313211#msg2313211 נא להגיב בת'רד ההוא ולא כאן. פתחתי גם כאן כי הנושא קשור גם לפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי שיחקתי עם ההגדרות של המסך שלי בתפריט הסודי יותר מדי בלי לרשום אותם קודם. למי שיש את המסך ויוכל לרשום את (כל) ההגדרות מהתפריט הסודי, או יכול לעשות צילום של ההגדרות יבורך. תודה [הערה] כדי להגיע לתפריט הסודי, כבו את המסך לחצט על המקשים "תפריט" ועל "+" בו זמנית הדליקו את המסך תוך כדי לחיצת שני הכפתורים שחררו את הכפתורים ולחצו "-" אתם בתפריט הסודי
-
- 54 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אתמול התחדשתי במסך הנ"ל אך יש לי בעיה מוזרה. כשאני מגיע לקצה המסך עם העכבר, הוא לא נעצר שם, אלא ממשיך החוצה מהמסך, ואז כדי לחזור איתו אני ממש צריך להתחיל לחפש ולהביא אותו את כל הדרך חזרה. זו תופעה ממש מזרה. במסך הקודם שלי הוא פשוט היה נעצר בשוליים של המסך, ואי אפשר היה להוציא אותו מחוץ לשטח הנראה על המסך. מה ניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חבר שלי כתב תוכנה נחמדה שאמורה לאפשר לכם להשתמש בחלקים מהמסך שלכם בשביל תוכנות קבועות, בלי שחלונות אחרים יסתירו להם והם יסתירו לאחרים. הוראות הפעלה פשוטות, בחרו חלון, קבעו את הגודל שלו ולחצו CTRL-F1 להפעיל, להורדה ופרטים: http://tom.zickel.org/splitmonitor/
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B00JR6GCZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER סה"כ כולל מיסים ומשלוח יוצר בערך 4500 ש"ח !!! נכון לא מחיר זול אבל לעומת 7800 שקלים מחירו בארץ ....
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397150,00.html
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מבצע מטורף באמזון על הAcer Predator XB271HU מסך 27 IPS ברזולוציה של 2560x1440 עם GSYNC ו144HZ בפחות מ2000 שקל עד הבית, כמעט חצי מחיר מהארץ עריכה: שכחתי קישור https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-bmiprz-2560x1440/dp/B06ZXZ3QBD/ref=sr_1_2?keywords=Acer+Predator+XB271HU&qid=1574961404&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-2 עריכה 2: נגמר המלאי אבל יש מבצע לא רע בstartpc ראיתי שיש עליו עכשיו גם מבצע בstartpc למי שמחפש לקנות בארץ ב400 שקל יותר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-