מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת... האופציה היא 2253BW (בדיון הקודם) האם יש מסך שמערער על ה2253BW? אה ומה ההבדל בינו לבין 2253LW? נ.ב. אורלינס, ריפר ולכל מי שעזר לי בפעם האחרונה שפתחתי דיון כאן, וואלה-שופס שיקרו לי, הטעו אותי ובסוף לא קיבלתי את המוצר. אבל היי, דבר אחד טוב- הם יודעים לבטל הזמנה ולתת זיכוי תוך 2 דקות.
-
- 45 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ריצודים במסך DELL 20007FP שכנראה מקורם בכך שהכבל VGA עובר ליד חוטי חשמל ושנאים שונים - של הנייד, מדפסת וכו'. זאת לא תופעה חדשה, אבל היום זה קורה בתדירות גבוהה יותר, וצריך לשחק יותר זמן עם החוטים וזה שוב חוזר. שאלות - יש רעיונות יותר טובים לפתור את הבעיה?? הכבל VGA - באחד הקצוות יש לו מגנט שמורכב עליו, עדיף שהצד הזה יהיה מחובר למחשב או למסך?? כרגע הוא מחובר למסך. אולי שווה להשחיל את הכבל VGA בתוך איזה כבל חוטי פלדה גמישים כדי לסכך אותו??
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעונין לחבר למחשב שלי 2 מסכים ככה : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66849 לכרטיס מסך שלי יש שתי יצאות dvi אבל אחרי החיבור מה ההמשך ?מה מגדירים ? יכול להיות שעושים את זה ככה : "כל מה שצריך זה כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שני מסכים ואז בהגדרות תצוגה נכון יש ריבעוים שכתוב 1 ועל השני כתוב 2 אתה מאפשר את 2 ואז יש לך 2 מסכים והעכבר עובר אחד מהשני ואתה יכול לפתוח 2 חלונות במסך מלא באותו הזמן זה "
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17. דרישות מהמסך: *הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה *סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות *שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה. כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת. ------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים. תק…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך 22 אינטץ' אבל בגלל שאני רואה הרבה סרטים במחשב שהם hd חשבתי על לקנות מסך 24 אינטץ' כדי לנצל את התמיכה בHD כמו כן אני משחק גם משחקים במחשב כמו cod 5 nfs farcry משחקים שאפשר להגיד קצת כבדים וכמובן אני ישחק gta 4 השאלה שלי זה האם המחשב שלי יתמוך בהצגה של הרוזולוציה הזאת ואם כן האם המשחקים יעבוד לי חלק? המחשב שלי הוא: intel q6600 4 GIGA RAM BFG Geforce 8800 GT OC 2 דגמים של מסכים שחשבתי עליהם הם: Samsung T220P Samsung T240 אשמח לשמוע עוד הצעות ותשובה לשאלה שלמעלה..
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הלכתי ל-pccenter ושאלתי על המסך 2007fp\wfp המליצו לי על 2008 ו-2009 האם אחד משני הדגמים האלה איכותי בהשוואה ל-2007?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-