מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח להשכיל ולדעת מה המשמעות של שני המושגים הנ"ל. לא בראשי התיבות של המילים שהן מייצגות אלא מבחינה מעשית. ראיתי שיש ניידים עם TFT ויש כאלה רק עם WXGA. מה יותר טוב? האם זה קשור לזה שהמסך מבריק? האם זה משפיע על האפשרות להשתמש במחשב לאור השמש? תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 של פיליפס (190s6) ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם לא משנה איזה כפתור לוחצים במסך או אם מנתקים אותו מהחשמל\מחשב המד בהירות נשאר במקומו יש למישהו איזה רעיון לעוד משהו לעשות?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המסך יחובר למחשב בלבד (לא לממיר) ככה שחיבור DVI ,נראה לי, אמור להספיק. המסך הולך להקרין סרטים בלבד. השאלה האם יש פתרון לסרטים שאינם HD, ככה שהתמונה לא תימרח על כל הגודל הזה. נ.ב. מישהו יכול לאמר לי איזה מפרט הכי מינימלי שנדרש להקרנת סרטי HD, לא מרכיבים חדשים (לכן לא כתבתי את זה בקטגוריית "מפרטי מחשב"). יש לי גישה למלאי של רכיבים משומשים ואני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב מהם מחשב לHD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רק מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, רציתי לדעת אם משהו מכיר מעבדת תיקונים טובה למסכי LCD באיזור חיפה והקריות?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האיכות בSD ממש לא טובה, אפילו כשאני לא שם על מסך מלא האיכות הרבה פחות טובה מ-CRT. האם יש איזה אפשרות כיול שיכולה לפתור את הבעייה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-