עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by baruch76,

האם מישהו מכיר/שמע על מסך סמסונג 20 דגם SW 2033.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asaf_azar,

יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Guy950,

אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. אחרי 8 שנים, הDell Ultrasharp 2407WFP שלי נשרף :\. אני כרגע עם מסך חלופי דיי מאעפן, ורוצה לקנות מסך חדש שיתלווה ל1080 Geforce GTX. (המטרה היא גיימינג ברמה גבוהה) שני דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם זה פאנל IPS ותמיכה בG-Sync. נשאלת השאלה מה עדיף? מסך 1440P בקצב רענון של 144Hz או מסך 4K בקצב רענון של60Hz? ומה הם הדגמים המומלצים? בקטגוריה של 1440P 144Hz קורץ לי המסך הזה Asus PG279Q 27" G-Sync Monitor https://www.amazon.com/SWIFT-PG279Q-Screen-LED-Lit-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1471856048&sr=1-1&keywords=Asus+PG279Q+27"+G-Sync+Monitor איך הוא? יש מסכים עם פרמטרים דומ…

• 35 תגובות
    • 9.4k צפיות
  10. Started by אנדראה,

שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל (DELL 2408WFP) בימים הקרובים... האם הוא עדיין המסך 24 אינץ' הכדאיי ביותר? מה נסגר עם הרוויזיה החדשה? היא כבר בכל החנויות, או שכמו פעם צריך למצוא חנויות ספציפיות שמוכרות אותו, ולהמנע מ"חיקויים" (רוויזיה ישנה, למרות שהמוכר "נשבע" שזאת החדשה)? על איזה חנות אתם ממליצים לרכישה באינטרנט? תודה רבה מראש (:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by assaf990,

ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by Rozman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by motogt,

אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by asilbob,

E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Titan777,

מאז שעדכנתי את ווינדוס עם הSP החדש היה לי גם בצד עדכון של המסך אז התקנתי גם אותו ובעצם זה דפק אותי. יש לי מסך מסוג Samsung syncmaster 245T הבעיה שכל התמונות נפתחות עם גוון צהוב והרקע של windows image viewer גם כן צהוב. פוטושופ אומר שקובץ הצבעים של סמסונג פגום. אני זוכר שזה קרה לי בעבר והפיתרון שלי היה פשוט לשחזר את המערכת. הבעיה שאין לי לאן לשחזר! איך זה יכול להיות שבשחזור מערכת רשום שאין נקודת שחזור??? קראתי באינטרנט איך לפתור את הבעיה וזה לא פתר לי את הבעיה. אני כבר לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.