עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by אסיWOW,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only http://tms.co.il/product/4173 או Dell 24" E248WFP Wide Black http://tms.co.il/product/5461 מטרה למשחקים כבדים וסרטים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by shaibend,

שלום, אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות? samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FoxMaster,

מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  6. לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Sa,

אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by igor21,

שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by FoxMaster,

יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עקרונית אני דווקא מחפש מסך גדול עם פנל איכותי אבל כרגע אין לי תקציב והבנתי גם שבקרוב ישוחררו דגמי 120Hz שיכולים לשנות את כל התמונה. לכן אני מחפש מסך זול ומתפשר על TN, חשוב לי שהמסך יהיה מכויל טוב יחסית מהקופסה ומרחב sRGB. הציעו לי את הפיליפס באלף שקל. הדגם הקודם שלהם 220cw הגיע מכויל טוב מהקופסה, אם כי אין ערובה שכך הדבר גם הפעם. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך אך הוא די נראה לי, המחיר טוב, וההבדלים לא גדולים בין מסכי ה-TN, רק עניין הכיול מציק לי (וגם הלד הכחול מקדימה, שאני מקווה שלא יפריע מדי). התלבטתי בין: CMV 228D - למעשה המחיר מפתה מאד (885ש') ואנשים פה לא מאוכזבים ממנו, אך מהבדיקה מסתבר שצריכת החשמל שלו יחסית גבוהה, לא ברור מה מכלול הצבעים של המסך ובטח שלא רמת ה…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  14. אז ככה חשבתי להביא את Dell 2408WFP מח"ל יצא לי סביבות 2000 ש"ח + אחריות(אבל אני לא יודע אם היא בינלאומית אז מי שיכול להגיד אם נציגויות דל בארץ יכבדו את האחריות מארה"ב אז שיגיד את זה גם) והאופציה השניה היא מסך של סמסונג ה T240 - שהרבה מאוד אנשים סביבי שלא מכירים את דל ממליצים עליו כמסך הטוב ביותר. המטרה של המסכים היא למשחקים במחשב, סרטים בהיי דף מלא, וגם בעתיד משחקים של פלייסטיישן 3 כשיצא הצ'יפ הכרטיס שיפעיל אותו סביר להניח יהיה 260 GTX מומהר (לינק): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150330 אז עכשיו שיש לכם את הנתונים, מישהו יכול להגיד לי מבין שניהם איזה מסך יותר טוב ואמין ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  15. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by itai_hazan,

השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by חן מ,

היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Or94,

את הנושא הקודם פתחתי בטעות מהמשתמש של אח שלי אז אפשר לנעול ולמחוק אותו. יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Syrex,

כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה. אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם: 1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)? שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו? 2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB? 3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון). תודה מאש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by metison,

מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. המחיר לא רלוונטי, כך גם הגודל. אני מעוניין לקבל מידע על הביצועים בגיימינג. אשמח גם לדעת מהו המסך ברזולוציה של 1920x1200, בתקציב של 4500 ש"ח, שיתן את הביצועים הטובים ביותר בגיימינג, ללא שום קשר למחיר. ככל שיהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. כרטיס המסך יהיה GTX260 בתהליך ייצור של 55NM (יששששששש nVidia נזכרו שיש להם מוח), יעבור OC מסיבי ויקורר היטב. יחובר אל-פסק חזק למחשב אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2709wfp.htm מדובר פה בעצם על 2709W או שקיים מסך שנקרא 2709WFP?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים