עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AMD-Z,

אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by smoke_man,

יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Radeon38,

הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!) מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים. הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין. הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו. יש למישהו רעיון? אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI. דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tttalz,

היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by kolp,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

שלום לכם, לקחתי מסך 953 של סמסונג שהיה מחובר לכרטיס 8400GS בחיבור האנלוגי, וחיברתי אותו במקום זה, לחבור הדיגיטלי. אח''כ החזרתי את החבור האנלוגי וכעת המסך בצבע צהוב. יש לכם הסבר?

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by abc2007,

מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by iakovl,

טוב, אני גם אחד מהחברה שרכשו בעזרתו האדיבה של אלכס מהת'ראד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.0 מה אני אגיד לכם.... שיט, זה ענק, המוח שלי מתקשה להתרגל אליו. אחרי כמעט 9!!! שנים עם הMAG 786FD שלי... שעדיין יושב אצלי בצד (מסך משנה נוח, במיוחד לתכני SD וכו'...) מצטער מראש על התמונות, אין לי מצלמה נורמלית אז השתמשתי בנוקיה 6120C המסכן שלי נתחיל עם קצת תמונות מהUNBOX שלו והנה הוא על השולחן שלי (השולחן זמני) יחד עם הMAG שלי והטלביזיה 21" בצד וכמובן האתר שלנו ועכשיו לסקירה, המסך עובד אצלי על הרזוציה הטבעית שלו 1920X1200 וזה יותר מדי לא רגיל בשבילי... צריך להתרגל. מבחינה ראשונית ביותר מצאתי שיש לי פיקסל שתקוע על אדום משום מה, באזור המרכזי של המס…

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by אסיWOW,

אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONE ברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזה ולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמין לינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94 אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פרי איך המסך הזה סך הכל? (חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר) ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  22. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?

24. Started by Tanya,

בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

• 7 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים