מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום על המסך הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא עדיף על הסמסונג T220, אני נוטה לכיוון ה-LG בעקבות כניסת ה HDMI שעלולה לשמש בעתיד. המסך נמכר בשקם אלקטריק ב 1190 ש"ח. מה עדיף ? קישור לפרטי המסך בוואלה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2261V. תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מי שקרא את הת'רדים שלי כאן, אני סוג של מהסס כרוני לגבי קניית מסך. אם זה S2231WE או LP2275W וגם 2408WFP. (ההמשך יבוא. כנראה) אז עכשיו אני חושב על 222H -מנצח הביקורת שלכם ואחד ממולצי הפורום. (TN אין מה לעשות. שנתיים שלוש ואולי אחליף למשהו איכותי במחיר טוב- מה שאין עכשיו בתחום המסכים הרחבים.) 1) אני רוצה לדעת קודם כל איך מחברים את הממיר? 2) ואיך עוברים משימוש במחשב לצפיה בYES? 3) ואיך תיהיה איכות הצפיה ובמה זה תלוי? 4) או שצריך כרטיס טלוויזיה (אם כן תמליצו לי על משהו בבקשה). ד"א זה לא שאני נעול על המסך הזה. אני פשוט רוצה לדעת לפני שאקח החלטה. (אוסף ידע). תודה רבה. עומר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-