מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסויים ויש בו פיקסל מעצבן בטירוף שנתקע או משהו - כשיש רקע שחור או ורוד ואולי עוד כמה צבעים הוא מופיע בצבע אדום [על רקע שחור זה ממש בולט] אבל אם אני שם את העכבר מתחתיו או שיש צבע לבן מתחת, הוא פתאום נעלם - אני מניח שהוא כן משתנה ללבן. ניסיתי להריץ את http://www.jscreenfix.com/basic.php במשך כמה דקות ועכשיו אני אתן לזה להמשיך כל הלילה אבל לצערי, לא נראה לי שזה יעזור. יש עוד דרכים שאתם מכירים ושיוכלו לעזור לי לשחרר את המעצבן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. מחפשת המלצה למסך בעל איכות תמונה גבוהה. אני לא אוהבת מסכים גדולים בכל מה שקשור למחשבים, אז המקסימום הוא 22 אינץ'. המחשב שנקנה הוא בעיקר למשחקים אז המסך צריך להתאים. רצוי גם שיהיה מראה חדיש ולא מרובע ומשעמם, אם יש לו כל מיני תוספות- זה רק בונוס [איזה תוספות כבר יכולות להיות למסך?]... לגבי התקציב, אין לי אף פעם תקציב לדברים שאני רוצה. אם זה משהו טוב אני אחכה טיפה ואאסוף עוד קצת כסף אבל בסופו של דבר אני אקנה משהו טוב פעם אחת....[אל תציעו לי עכשיו מסך ב-5000 ש"ח, לא זאת הכוונה ]. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-