מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי. אני מקווה שההודעה במקומה, ואם לא, נא להעביר לפורום כרטיסי מסך. בכל אופן, אני מחפש מסך 22" שיהיה יפה במיוחד ובעל תצוגה סופר איכותית (הפרדת צבעים גבוהה וכיוצא בזאת, אני לא באמת מבין במונחים הטכניים). איני גרפיקאי במקצועי, אבל העין שלי קצת רגישה לתצוגה "פושרת"/"סטנדרטית", ואני באמת מעוניין לקנות את הטופ שבטופ -- 1500 ש"ח בעבורו נשמעים סבירים למדי. קראתי את סקירת מסכי ה- 22 של HWZone, אבל מנגד שמעתי כמה ביקורות לא מאד חמות על הזוכה המאושר, הלוא הוא ה- 222H, מה שגם לי לרדת מהרעיון. האם יש חלופות יותר טובות? ודבר אחרון, קניתי זה עתה מחשב חדש עם 4670 (איני גיימר). האם הוא יוכל לעבוד עם 22" ללא פשרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג ל24 אינץ', אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איזה מהם הכי כדי היום. אני מחפש אחד שאין לו ביצועים סופר מיוחדים או משו כזה, אבל שלא יהיה גרוע מדי או משו כזה. המחיר צריך להיות 2K בערך, עדיף פחות (ואיאפשר ממש לעבור). יש המלצות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסויים ויש בו פיקסל מעצבן בטירוף שנתקע או משהו - כשיש רקע שחור או ורוד ואולי עוד כמה צבעים הוא מופיע בצבע אדום [על רקע שחור זה ממש בולט] אבל אם אני שם את העכבר מתחתיו או שיש צבע לבן מתחת, הוא פתאום נעלם - אני מניח שהוא כן משתנה ללבן. ניסיתי להריץ את http://www.jscreenfix.com/basic.php במשך כמה דקות ועכשיו אני אתן לזה להמשיך כל הלילה אבל לצערי, לא נראה לי שזה יעזור. יש עוד דרכים שאתם מכירים ושיוכלו לעזור לי לשחרר את המעצבן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהיתה ביקורת על מסכים ושהמסך 222H של חברת צ'ימי זכה באתר כהכי מומלץ.. משהו ישתנה מאז? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי נמוך?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 27" איכותי והבנתי כי מסכי Dell נחשבים לטובים בתחומם וההתלבטות היא בין 2709W ל 2707WFP. מה ההבדלים בינהם? בזאפ המפרט נראה כמעט זהה חוץ מהממשקים (1920x1200 פיקסלים ,זמן תגובה: 6 מילי שניה, בהירות 400cd/m) אולם ישנו הבדל של 2000 ש"ח. מה עדיף מבינהם? רוב הזמן אני קורא או גולש ולפעמים רואה סרטים, כך שמה שחשוב לי היא איכות טקסט/גרפיקה גבוה. בנוסף, המוניטור מוצב אצלי קצת על עגלה כך שנכון להיום אני צריך להטות אותו קצת כלפי מטה (נמה מעלות בלבד) לצפייה נוחה, האם ניתן בדגמים אלה להטות את המסך?
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני צריכה להחליט. הייתי 100% סגורה על המסך הזה, אבל אחרי שקראתי שלא ניתן למצוא את הגרסא החדשה בשום מקום חוץ מנקסטופ, ושיש לו פיקסל שרוף פה ושם אני מתחילה לרדת מהעיניין. בנוסף, האיש מעבדה שאני תמיד קונה ממנו מחשבים אמר שהמסכים האלה באים עם בעיות, ואם אני קונה רוב הסיכויים שהוא בטח יבוא מתיקון... והוא יכול להראות לי כתבה שהייתה בנושא, ושלא אכפת לו מאיפה אני קונה, רק שאדע. וזה בעצם מה שגרם לי לרדת סופית מהעיניין. ואת האמת, לא מקובל עלי שאני אשלם 3300 ש"ח ולא אקבל מוצר תקין שעובד כמו שצריך. רציתי לשאול אתכם האם יש מסכים אחרים בגודל 24'' אשר משתווים לאותה האיכות כמו הDell?... לא פאנל TN. אשמח לקבל רשימת מסכים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-