עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IcE_MaN0,

אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd בין 1000 ל2000 ש"ח תודה |:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nirn,

היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

6. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 2ms 1:2000 LCD 19 1200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by seladlev,

הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  12. 2208WFP E207WFP 2007WFP 20.1'' 2007FP מה ההבדלים בינהם? ע"פ מה להחליט מה הכי מתאים לי ? (רחב או לא רחב זה לא שיקול מכריע אצלי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Oranili,

DELL U2311H או את ה2209WA שמעתי שהU2311H לא מוצלח כמו ה2209WA... יש זליגות אור... וזמן תגובה יותר איטי

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by 8parker8,

מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  15. היי ברצוני לקנות את המסך הנ"ל, האם הכרטיס מסך שלי 6850 מספיק חזק להפעיל משחקים ברזולוציה 2560X1440 משחקים של היום הכבדים? יש לכם נסיון עם מסך כזה גם לצפיה בקבציי MKV ? רוני

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by סער_שי,

חלקכם מכיר את הבעיה - בלוקיזציה מוזרה של הצבע (גוונים מסורגים) בעת תנועה. מה שעוד יותר מוזר - זה קורה גם כשאני מזיז את העיניים מהר על פני המסך, ולא רק כשיש תנועה על המסך עצמו. זה קרה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך אחר אבל זה לא עזר. שני כרטיסי המסך הם של MSI אז חשבתי אולי זו הבעיה. חיברתי למחשב אחר (אמנם - ישן הרבה יותר), וגם שם הייתה את הבעיה הזו. האם אף אחד לא נתקל בה? (האמת, קשה להבחין בזה, אבל בסרטים ותנועה מהירה זה מאוד בולט וקשה לי להאמין שמישהו לא עלה על זה)... מה שמוזר זה שהתופעה התרחשה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי, כאמור. אבל, למשל, במסך LCD של מחשב נייד של חבר שלי אין את זה. מאוד מוזר ומטריד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  19. הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yamamoto,

יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  21. שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SmurFin,

מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by ding,

ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.