מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן מציק כאן וכל מקום אפשרי אחר בנוגע לבחירת ביניים בין 0 INPUT LAG, זוויות צפיה רחבות וצבעים עמוקים. אם אני לא טועה, יכול להיות שהגעתי את הנחלה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת בונה ומקצועית על המסך הזה מלבד מס' בלתי מבוטל של כמה קונים מאוד מאוד מבסוטים: http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 מישהו מכיר/שמע/ידע/ראה? תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך של סמסונג T220P ויש לי מן פס שחור למעלה במסך הפס הזה מופיע רוב הזמן אבל נתקלתי בקטעים שהוא לא הופיע המסך חדש בן שבוע גג שבועיים יש לי כרטיס מסך HD4870 אבל אני מבין שזה לא הכרטיס מסך רציתי לדעת האם זה משו נורמלי ואני יכול להחליף את המסך ? או שזה סתם משו ? תודה לעוזרים <מפרט תמונה http://i44.tinypic.com/t5rwit.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
[move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
זה מסך 19 של פיליפס דגם 190B9CB בצידי המסך רואים שהצבע דהוי ולא אחיד גם אם יושבים ממש מול המסך ולא זזים אפשר להרגיש שינוי בצבע וחוסר אחידות בפינות המסך. רק במרכז המסך הצבע הוא לבן ובצדדים רואים שהצבע משתנה. יש חוסר אחידות גם בצבעים בהירים אחרים אבל זה מורגש בעיקר בצבע הלבן. המסך נקנה לפני שבוע. עכשיו, אין לי מושג אם זו בעיה או שככה זה במסכי אל סידי? לפני זה עבדתי עם מסך CRT רגיל וההבדלים שמים וארץ לטובת ה- CRT ואני מתחילה קצת להצטער שקניתי את המסך. מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אחרי שבדקתי הרבה זמן וקראתי כאן ובעוד מקומות על מסכי 22'' החלטתי ללכת על הT220P בהרבה מקומות רשמו 1920X1200 זה גדול מידי וזה בדיחה ל22'' הרבה אמרו הT220P טוב לסרטים ולא למשחקים עשיתי בדיקה מעמיקה על המסך יחד עם חבר שיש לו 2243bw כל הבדיקות בוצעו ברזולוציה מקסימלית של המסכים T220P 1920X1200 - 2243BW 1680X1050 בדיקה ראשונה דברי יום יום: עברנו באתרים הפעלנו דברים בסיסיים שכולם מפעילים כמו אתרי אינטרנט סתם תיקיות תמונות וכו' אז נגיד אחת ולתמיד 1920X1200 לא ניראה קטן במסך הזה הכתב ברור מאוד בדיקה שניה סרטים: הורדנו סרטי HD וסרטים רגילים פה בכלל אין מה לדבר הT220P לקח בהרבה באיכות! בדיקה שלישית משחקים: המשחקים שנבדקו World of warcraft COD4 + COD5 Crysis FarCry 2 B…
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ תודה רבה על תשומת הלב גילי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר במסך 17 רגיל של VS השאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות מסך חדש למחשב ממוצע. מסך רחב 22 עד 1300 שקל. אני מוענין במסך בעל תמונה חדה ויפה, שיתאים למשחקים עם תזוזה בעיקר. התלבטתי על כמה מסכים, כמו: ASUS MW221C SAMSUNG 2253BW LG L227WT אני חושב על לקנות את ה ASUS. אני צריך את עזרתכם והצעתכם. איזה מסך יותר כדי לי? והאם יש עוד אפשריות? תודה לכולם וערב טוב
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-