מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
https://www.pc365.co.il/product-3902-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Philips_28_288P6LJEB_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D יש מסכים הרבה יותר טובים בעוד 300-500? ואגב הצורך שלי במסך זה בעיקר משחקים ואני מחבר אותו ללפטופ..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב גיימינג וביחד איתו גם מסך חדש. כרטיס מסך עתידי - ה-gtx 980 ti . עכשיו את כל המפרט אני אקנה מחול החיסרון זה שלא תהיה לי אחריות בארץ אבל היתרון שהמחיר ירד משמעותית לפחות לפי מה שאני רואה בנתיים או מקווה. שמזמנים רכיבי מחשב מחול אין מס - ממכס אך יש מע"מ של 17% לפי מה שראיתי באתר רשות המסים בישראל. אז חשבתי על מסך 1440P עם קצב רענון גבוה בגודל 27-34 בין לבין. אין מה להגיד על acer predator x34 כל מה שאני קורא עליו בנתיים הוא בין המסכים אם לא הכי טוב שקיים כרגע בשוק מבחינה של מסכי מחשב. עקור - רזולוציה QHD , קצב רענון באוברקלוק למסך 100hz ופאנל ips. יש לכם מקום משתלם כלכלית להזמין מחול? ובכללי מה…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש מבצע על מסך מחשב ב-Newegg: Acer Nitro XV240Y Pbmiiprx 23.8 אחרי משלוח ומיסים יוצא 1000 ש"ח. הוא לא נמכר בארץ, אבל לפי הנתונים הוא נראה טוב. לדעתכם המסך הזה טוב, והמחיר שווה את זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ שאולי אפשר לקנות בארץ בסביבות המחיר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מחפש להשקיע הרבה במסך (עד 400-500 ש"ח) ואני לא משתמש בו למשחקים או לסרטים ב HD. האם כדאי לי ללכת על מסך CRT מאחר שהמסך הישן שלי שבק חיים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/gp/product/B07TD94TQF/ref=ask_ql_qh_dp_hza אני מתלבט אם להזמין את המסך הזה מאמזון אשמח לקבל עזרה: לגבי המחיר לעומת המפרט, אם כדאי להזמין מסך מאמזון, חוות דעת כללית על המוצר\ הצעות למוצרים דומים.
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך סמסונג 913n,הגדרות ה refresh rate על 75 הרץ ועדיין כואבות העיניים בכל פעם שאני יושב מולו... יש מצב שהריפרשרייט לא פעיל??? :-\
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם המחיר (גם הפרש של כמה מאות שקלים) אבל איזה מסך טוב יותר ? אשמח להמלצה לפני שידרוג מסך ישן (ומצויין) של Dell UltraSharp 2007FP בגודל 20 אינץ (מסך 4:3) למסך המדובר. תודה מראש, דרור .
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שנת 2024 מסתמנת כמפנה רציני בתחום מסכי המחשב עם מטר של מסכים מתקדמים מבוססי QD-OLED. הכירו את הדגם שצפוי להפוך לפופולרי במיוחד - AORUS FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שמכניסה את המסך שלי לסטנדביי , ויוצא שאני מפעיל אותה כל כמה דקות...השאלה היא האם זה שאני מפעיל ומכבה את התאורה האחורית של המסך (מה זה? לדים? או פלורוסנט? ) מקצרת את חייו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש ברשותי U2414H, ורציתי לשאול אם מכבים את המסך מהכפתור שלו ומדליקים לעיתים די קרובות זה הורס אותו או משהו בסגנון? אני זוכר שבעבר אמרו שזה עלול להרוס מסכים. המחשב נשאר דולק.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך מכוונים צבע / בהירות / חדות בכול מסך מחשב נייד? וגם במסך מחשב נייד מדגם Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL תודה [h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
להלן תגובות מצויינות ועוזרות לכיוון התצוגה שגרמה לי כאבי ראש ובחילות תודה, בני.
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-