עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. מחפש מסך , שבקושי ( עד כמעט ולא ) יהיה למשחקים , השימוש המרכזי יהיה לגלישה באינטרנט , וגם חשוב שיהיה טוב לסרטים . התקציב שלי ..עדיף שיהיה כמה שפחות , אבל אם התוספת של 100-200 שקל תתן לי שיפור מורגש , אז זה לא בעיה . 1200-1400 בערך אם דרוש מספר , אם יש משהו טוב בפחות , מה כי טוב . כמו שאתם רואים , הדגש הוא על תמורה יחסית למחיר . עריכה: חשוב שהמסך לא ימכר בלעדית בKsp

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by QQQ,

רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה

7. איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OmerMan92,

היי, יש לי לפטופ Dell Vostro 5590 שיש לו חיבור hdmi אחד, כמה חיבורי usb type a וחיבור אחד של usb type c שהוא לא thunderbolt. יש לי מסך מחשב חיצוני של msi (דגם PRO MP242P) בגודל 24״ בקצב ריענון 75hz ורזולוציה fhd עם חיבור hdmi אחד וחיבור vga אחד. אני רוצה לקנות מסך נוסף (Asus דגם ProArt PA278QV 27'' WQHD IPS) בגודל 27״ בקצב ריענון של 75hz וברזולוציה של 2k כלומר 1440x2560 ויש לו את הכניסות האלה: HDMI(v1.4), Mini DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D‎. אני רוצה להשתמש במסך הגדול יותר כמסך ראשי שיהיה מולי ובמסך 24״ שיהיה משני לידו, ושהלפטופ יהיה סגור בצד. איך אני מחבר את שני המסכים ללפטופ כך שאוכל לצפות…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DakloN,

בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. יצרנית הפאנלים המתקדמים חושפת את יצירה מרשימה עבור גיימרים - עם מחיר מאסיבי עוד יותר מזו הקודמתלכתבה

16. שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחפש לקנות 2 מסכים 19" LCD - לעבודה. גרפיקה ותלת מימד. 1600-1700 ש"ח למסך. שהגרפיקה תהיה כמה שיותר קרובה למציאות. חדות וגוונים טובים. המליצו לי על סמסונג 931BF שיש לו 1:2000 ניגודיות. מישהו עובד איתו? בגרפיקה.? יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by klayton,

19. אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …

20. Started by eli33,

לפי הנתונים הוא ממש טוב ובמחיר סביר. גודל 22 . רזולוציה 1920X1080 FULL HD כניסת HDMI עולה 1190 ש"ח. כדאי? או שלא צריך להתלהב מזה שזה FULL HD ? עריכה: או שאולי עדיף את ה T220P של סאמסונג שהוא בערך עולה אותו מחיר? או בכלל מסך אחר?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מסך טוב לגיימינג וגרפיקה ועריכה וחיבור VESA 100 על 100 כולל רמקולים מובנים טובים תקציב 2000 ש"ח 27 אינץ 4k וצריך גם להתקין לי את המסך על הזרוע מה אתם ממליצים?

22. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

24. אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.