עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eyalha,

(לא ידעתי איפה לפרסם אבל זה הצעה שקשורה ישירות לפורום אז הנחתי שאפשר לפרסם פה.., אם לא אז תמחקו או משהו : ) להרבה גולשים שרוצים מחשב למשחקים מומלץ אחד מהמסכים של DELL 2007wfp/fp , גם כאשר בונים מפרט בפורום מפרטים זה המסך המומלץ (כמובן באיזור מחירים מסויים) לכן באופן טבעי הרבה שואלים פה שאלות על המסך הספציפי הזה.. ולאחר שקנו באופן טבעי באים לשאול כל מיני שאלה על המסך על הרזולוציה שלו, אל הכיוונון האידיאלי בשבילו.. אז למה לא לעשות סטיקי למסך הספציפי הזה שהוא המסך המדובר ביותר בפורום? ככה גם יקבלו תשובה מיידית או שיהיה לאן להפנות את השואלים.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  2. יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. כפי שהכותרת אומרת, בכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI-I אבל במסך SAMSUNG 2243WM יש כניסת DVI-D (אפשר לראות את ההבדלים בתמונה) מה אני יכול לעשות? יש מתאם שיעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה ראיתי את המסך הזה בגוגל http://img.fj007.com/news/2006/4/2006410171781972.jpg והוא נראה לי נחמד אז ככה חשבתי לקנות אותו אתם יכולים להגיד לי מה השם שלו מאיזה חנות אני יכול לקנות אותו ואם הוא טוב יש לו ביצועים טובים בתודה והמשך ערב טוב אור.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  6. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by eran256,

יש לי מסך 17 אינצ' של benq בן 4-5 שיש לו בעיה שנראה לי שאפשר לסדר, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360443.0, הבעיה מפורטת שם, אם מישהו רוצה אותו מתנה, אז הוא מוזמן לקחת, חשוב לציין אין לו dvi. מי שרוצה שייצור קשר בפרטי. באזור רמת גן גבעתיים. ערן.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. יש שלי מסך 20 אינצ' של לנקו שהוא גם טלווזיה ואני צריך דריבר זה גם טלווזיה וגם מסך למחשב חיברתי את המסך למחשב ורואים בו לא טוב נראה לי צריך איזה דריבר למסך... חיפשתי באתר של לנקו דריברים למסך אבל לא מצאתי הדגם של המסך LLCD-20HB תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אני מנגן סרטי HD 1080P ולא נהנה מהאיכות, כאילו חסר "עומק" או "חדות" לתמונה, יש ברשותי גם כרטיס גרפי טוב, מותקנים אצלי קודקים ,ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע לא עוזר שום דבר ואני כן בטוח שאפשר לראות יותר ,כי ראיתי על מסכים אחרים איכות יותר חדה ומרשימה, האם המסך שלי לא משהו ? או שאפשר לעשות משהו אחר כדי לשפר את האיכות? *עריכה עוד פרטים אני מנגן סרטים עי BS player כל סרט HD 1080 שאני מנגן זה רושם בפנל של התוכנה רזולוציות יחסית נמוכות כמו 1440x1080 או 1280x544 ,אולי פה הבעיה? *בנוסף עכשיו נכנסתי להגדרות של התוכנה בקטגוריית הוידאו וכל האופציות חסומות (מצורפות תמונות) ,שם היה אפשר לכוון ואולי זה היה משפר את האיכות,יש למישהו אותה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אבל שאני מנסה לצלם את המסך עם המצלמה בפלאפון שלי אני מקבל תמונה חלקה ולא מטושטת וגם שאני עושה צילום מסך התמונה יוצאת חלקה ולא מטושטת למישהו יש פיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by g@s,

ניסתי לחבר אותו במחשב אבל אין תגובה וחיפשתי באתר של microsoft והחברה לא מופיעה שם יש איזה תוכנה שאפשר לחבר איתה את המסך

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  15. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by הסולידי,

והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום יש לי מסך סמסונג LCD שמשפר צבע רק בקומפוננט ,למה ? כלומר הסרטים נראים צבעוניים יותר עם קומפוננט ולא HDMI או DVI למה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  21. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום, יש לי מסך LCD של LG מדגם L1720B ויש לי סימנים בצד ימין של המסך שכאילו פתוח חלון, ויש את הסמלים X והקטנת חלון(ראו תמונה). יש דרך שאפשר "לנקות" את הסימנים האלה? האם האחריות מכסה את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים