עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sholzer,

היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  5. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Danman,

היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by EDITman,

חיברתי אותו ב- DVI וניסיתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו כלומר 1920X1200 הכרטיס מסך אפשר לי להגיע מקסימום עד ל- 1600X1200 אז הגדרתי את הרזולוציה הזו ומיהרתי להוריד דריבר מעודכן לכרטיס מסך (GF FX5600) בינתיים המסך עצמו התקבע על 1600X1200 למרות שהכרטיס מסך מוציא כרגע 1920X1200 דבר שגורם למסך להציג רק חלק מהתמונה של שולחן העבודה. רק כשאני מזיז את העכבר לשוליים של הדסקטופ הוא מזיז את התמונה לאזור שהיה "חתוך" מקודם. מישהו נתקל בתופעה הזו ? מישהו יודע איך להגדיר את הרזולוציה מתוך המסך עצמו ? ד"א בחיבור VGA הכל תקין איך מסדרים את ה- DVI ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by EagleXDR,

קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו? בתודה מראש לכול העונים, ליאור.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by FoxMaster,

T220 או W2261V ? איזה מסך יותר טוב למשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by yaronlevi02,

בדיוק קיבלתי את ה 240PW9EB , הכל מעולה מסך מצוין, רק שעקב קשת הצבעים הרחבה שלו, הטקסט הכחול ב google נראה טיפה סגלגל... זאת לא בעיה חמורה , אבל יהיה נחמד עם הצע יהיה כחול בדיוק. כדאי לציין שאני משתמש ב fireFox3 שהותקן בו color Managment . מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה (גם אם אין פיתרון, הייתי רוצה לשמוע אם עוד אנשים נתקלו "בבעיה" הזאת )

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  16. שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by madror,

חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by shedokan,

אני מתכוון לקנות מחר את המססך T240 SAMSUNG מ KSP למפרט החדש שלי.. שמתי לך שיש עוד גרסא של T240 שנקראת HD, לא מצאתי אותה בארץ ולפי מה שאני רואה היא אפילו יותר זולה ב US.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001275 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001280 מה הקטע של ה HD? אני לא יוכל לראות סרטים על איכות מרבית של FULLHD, איך זה בא לידי ביטוי... ה T240 עולה ב KSP 1590 אחלה של מחיר בהתאם לביצועים :-X

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. LG w2261V VS samsung t220/p?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ha,

אחרי חודש עם ה- 2709W תרשו לי לסכם קצת חוויות. לפני זה, הייתי רוצה להדגיש דבר חשוב אחד: אני איש של CRT. המוניטור הראשון שלי לפני 22 שנים היה מוניטור שפופרתי ("14 ש/ל רזולציה מקסימלית 768*348...) וגם האחרון ("Sony 24 צבעוני 2048 * 1920) כך שכל ההיתיחסויות שלי ל- 2709W יהיו בהשוואה אליהם. הטוב: יש הרבה. צבע מדהים ברמה טובה יותר ממסך טריניטרון. גודל פיזי ענק, "27 נחשב להרבה על הנייר אבל רק אחרי שתוקעים את המפלצת הזאת על העגלה מגלים שיש צורך להפעיל את שרירי הצוואר כדי לעבור מחלון לחלון. רזולציה גבוה מספיק (1200*1920) כך שניתן להבחין בפרטים הקטנים ביותר יחד שטח תצוגה ענק כך שברזולוציה כזאת ניתן לקרוא היטב גם טקסטים שבמסך הסוני שלי היתי צריך לקרב את הראש למסך. איכות תמונה שמדהי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by izikd,

שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. Started by emil001,

היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים