מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה קצת כללית אבל רציתי לדעת אם יש צפי לירידות מחירים רציניות בחצי שנה הקרובה? אני רוצה לקנות את הdell2407 אבל כרגע המחיר דיי מטורף בשבילי ורציתי לדעת אם יש סיכוי לירידת מחירים בקרוב? איזה דגמים חדשים שיגרמו לירידה או איזה פיתוח טכנולוגי גדול כמו שיש במעבדים כל כמה חודשים..
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
משהו שממש מציק לכם במסך ואם היו מביאים לכם את ההזדמנות להחליף אותו באחר, הייתם עושים זאת? אשמח לשמוע closing opinions לפני הרכישה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20043 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20044 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=103582 ואני מתכוון מבחינת הנתונים שמשפיעים על איכות הצפיה. רמקולים וTILT וכדומה לא ככ מעניין. ועדיין יש פער מחירים שלא מובן לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 2 followers
-
-
יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש והוא מדהים. הצבעים חדים ממש יש לי סוף סוף מלא שטח עבודה!!! צריך קצת להתרגל לגודל (עברתי מ-''19 למסך הזה אבל עד כה אני מרוצה ממש! תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי בבחירת מסך זה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בwide mode עדיף לשים את זה על 1:1 או אולי fill ומה כל אחד אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מסך U2715H בחצי מחיר - ללא מעמד . יש לי מסך U2414H האם המעמד של U2414H יתאים ? תודה מראש ! בכבוד רב, swg .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-