מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לאחר קצת חפירות באינטרנט הבנתי שאני רוצה מסך של אסוס וכמו כל צרכן טוב אני רוצה לראות בעיניים לפני שאני קונה כך שאני יוכל לבחור בין הדגמים השונים שלהם לכן מישהו יודע איפה יש חנות מחשבים במרכז שבתצוגה שלה יש את מסכי האסוס?? אם כן אודה לכם מאוד אגב מישהו יודע מה ההבדלים בין הסדרות 221 ל-222 או לחילופין בין MK / MW / VK?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך שבנידון, ורציתי לדעת איזה פאנל יש לו. אני מכיר 2 אתרים שבהם ניתן לבדוק סוג הפאנל של מסך מסויים, אך ב-http://www.flatpanels.dk/panels.php רשום שיש לסמך פאנל TN, אך באתר http://www.prad.de/en/ רשום כי יש לו מסך s-ips. מישהו יכול לתת לי תשובה ודאית בנושא?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
*המסך הראשון : Philips 200W6CS 20 אינטש מסך רחב רזולוציה: 1050X1680 זמן תגובה: ms16 קונטרסט:1:600 176H/176V - זוית צפיה מחיר למזומן בחנות: 1499 ש"ח לינק : http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 *המסך השני : LG L194WT 19 אינץ' מסך רחב 1440x900 - רזולוציה מקסימלית 5MS - זמן תגובה 2000 :1 - ניגודיות 160H/160V - זוית צפיה מחיר : 1427.00 ש''ח לינק: http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=478 *המסך השלישי: Samsung 941BW 19 אינץ' מסך רחב 1440x900 - רזולוציה מקסימלית 4MS - זמן תגובה 500 :1 - ניגודיות 160H/160V - זוית צפיה מחיר : ¤1,490.00 לינק : http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={7119B642-4BFB-450A-BC6B-1D3313AFADB6}…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. האם בהכרח מסכי לד יותר איכותיים ממסכי LCD? אם כן מדוע? מה לגבי מסכי O LED אל מול מסכי LCD? מה ההבדל בין O LED למסכי LED רגילים? תודה
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק מחכה למסך הזה אחרי שביצעתי הזמנה. קניתי אותו בידיעה שהפסיקו את הייצור שלו ויכול להיות שבעוד חצי שנה יביאו לי מסך אחר משום שכבר לא יכולים להחליף לי. אבל זה לא העניין שלי כאן. עניין אותי מדוע הפסיקו את הייצור שלו אם הוא היה כל כך פופולארי?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הנה הפרטים על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL226WTQ_PUM קניתי ב1550 (כולל משלוח). מסך למשחקים כבדים, ופה ושם בשביל סרטים וסדרות. בחרתי נכון? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה עדיף יותר? מבחינת מחיר ומבחינת איכות (למרות ששניהם פאנל TN) אני בשיקולי קנייה. התקציב די לוחץ. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך אחד שהוא DELL U2414H ואני רוצה לקנות בקרוב עוד אחד או אפילו עוד שתיים כאלה. עכשיו יש לי כמה שאלות, 1. הסטנד של המסך הזה הוא די גדול בשביל השולחן שלי, 1 זה לא בעיה אבל 3 כאלה אני לא בטוח שיהיה לי מקום, רציתי לדעת אם יש מעמד שאני יכול לחבר לקיר ושיצא ממנו 3 מוטות שעליהם יעמדו המסכים? אם לא, האם יש פתרון אחר? 2. מהי הדרך הכי טובה לחיבור המסכים? המסך שיש לי כרגע מחובר ב HDMI למחשב עצמו, איך לחבר את שאר המסכים? אני לא רוצה שכל המסכים יראו אותה התמונה כל הזמן, לדוגמא לפעמיים אני ירצה לשחק משחקים על כל המסכים ביחד כמו מרוצים וכו', ולפעמיים אני ירצה לשחק רק על מסך אחד משחקים אחרים. איך אני יכול להגדיר ולשנות מה אני רוצה לראות בכל המסכים כל פעם? יש לי כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם.. קניתי את 931 ב"רואים עולם " -אחלה חנות .. קצת נבהלתי מהבהירות של המסך במיוחד אחרי שבאתי מCRT פחות או יותר סידרתי את הבהירות לסבירה אני אשמח לקבל עוד טיפים למסך במיוחד ממי שיש לו מסך רחב עוד משו קטן.. אמרו פה שמסך רחב מראה סרטים על כמעט מסך שלם הפעלתי סרט DVD ורואים בו עדיין עם שוליים שחורים כאלה.. למה זה ? תודה מראש הוספה: אני בכל זאת מרגיש שהבהירות קצת יותר מדי ואני לא מצליח לסדר תעזרו בבקשה ?
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-