עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by uncommon,

אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by NightWing,

אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by questionman,

שלום, יש לי מסך led שנשרט. אני לא יודע ממה השריטה נגרמה (אני מניח שניקו את המסך עם מגבת או משהו כזה ולא עם מטלית רכה). השריטה כמעט ואינה נראית וגם מקרוב לא רואים בעיות אז אני מניח שרק הציפוי נשרט. האם אפשר לטפל בשריטה כזו?

6. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KoM,

יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by NuXeR,

היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by EDDIE9,

האם יש הבדל גדול בצפייה במלל,כתבות באינטרנט וכו....במסך 32 אינץ.....50 הרץ מול 100הרץ?

14. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by furyanaor,

היי, קשה להתעלם אבל המחירים של הטלוויזיות בארץ נמוכים משמעותית מאילו של מסכי המחשב. זה מתבטא בעיקר בגדלים עצומים. .. אז חוץ מפאנלים בטכנולוגיית IPS שלא נתקלתי בהם בטלוויזיות אבל אני סבור שאי שם קיימים כאילו, וזונחים את עניין הציפוי החיצוני שנוגד השתקפות (מה שלא קורה בטלוויזיות משום מה) - בדגש על זה שזה עניין 'חיצוני' בלבד. אז מה בעיה בעצם לקחת טלוויזיה ולחבר ואותה בDVI או VGA? (משום מה חיבור HD של טלוויזיות לא בנוי לפתוח ולכבות את הטלוויזיה יחד עם המחשב) למה לא ??

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by AcidBurns,

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Unix,

שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pazer005,

תגידו, מה עדיף לדעתכם (חיבור למחשב כמסך): טלוויזיה 26 - HD Ready או מסך מחשב 24 - Full HD ???

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by warllock,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pazer005,

שלום לכם, קיבלתי טלוויזיה מהדגם: panasonic th-l32c5m ניתן לראות מפרט פה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1svthl32c5&cfm=2E1C9FDF3ACD&utm_expid=68014777-4&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.ret.co.il%2Fret.aspx%3Fto%3D019119216084165184099176008005112241115109211253154197225158089012140147078000009164012090221195131232219014219178168170090079032106198244032118235105036017143061014039008042181005017035216098 בכל מקרה, כשחיברתי אותה למחשב הנייד עם כבל HDMI, קיבלתי את מסך המחשב כפול על שני מסכים, כאשר במסך הטלוויזיה קיבלתי רזולוציה של 1920/1080 למרות שברור לי שזת טלוויזיה HD Ready. בכל מקרה, העברתי את הטלוויזה למחשב רגיל עם חיבור VGA בלבד והרזולוציה המקסימלית …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, למחשב שלי (עם GTX560Ti), אני מעוניין לחבר מסך טלוויזיה במקביל למסך המחשב.. - כבר העברתי כבל באורך של כ-10מ'. (HDMI1.3C על גבי CAT6 מסוככים). - התוכן שיוצג בטלוויזיה יהיה תמונה/וידאו שלאו דווקא בפורמט 16:9. - המקום מואר היטב. - מרחק הצפייה מהטלוויזיה יהיה כ-2.5מ'. - אעדיף מסך קטן ממדים (ודק). - התקציב לפי הדרישות. 1. אשתמש בכניסת HDMI בטלוויזיה.. למה זה משנה באיזה כניסת HDMI אשתמש? (ישנן טלוויזיות שמדגישות שכניסת HDMI אחת מיועדת ל-PC) 2. לא מעוניין להעביר אודיו.. האם זה ישנה באיזה יציאה של כרטיס המסך אשתמש? (DVI/MiniHDMI יחד עם מעביר מתאים ל-HDMI) 3. מסך המחשב (23") רץ ב-FHD.. האם זה ישנה אם הטלוויזיה תהיה HDReady במקום FullHD? (נגיד כששני המסכי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים