מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי המסך של דל מדגם E196FP, שמתי לב שהמסכים הרחבים של דל הולכים טוב בחו"ל. יש לו נתונים סבירים, 8MS, יחס ניגודיות של 500:1, מחיר זול, עיצוב לטעמי, אבל אין לו יציאת DVI. חיפשתי עליו בפורום, ולא מצאתי חוות דעת מוצקת עליו. מה שכן נתקלתי בטענה שהמסך הנ"ל הוא בעצם מוצר מדבקה ומיוצר על ידי CMV, אך נכנסתי לאתר דל והופיעו נתונים עליו, כך שאני מניח שזהו מסך שמייוצר על ידי דל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H אם אני זוכר עם חיבורי USB במסך, כשאני מכבה אותו ומדליק אותו אז מתאם הBT שמחובר אליו לא נדלק,יש אפשרות שזה יהיה דולק כל הזמן? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה באמת רק הבדל של מיתוג כאשר IPS זו הטכנולוגיה של LG והמתחרה סמסונג משתמשת במותג PLS עבור טכנולוגיה זהה רק בגלל זכויות יוצרים ? נשמע לי קצת מופרך... כלומר טכנולוגיה זו טכנולוגיה. כמו שסמסונג ישתמשו בLDC במקום LCD רק כי LG המציאו לפני ורשמו פטנט על הראשי תיבות ? ומנגד שמעתי פה הסבר קצת אחר: http://forums.bit-tech.net/showpost.php?p=3327480&postcount=5 מישהו יודע לאשר מה בדיוק הקטע? אני נוטה לכיוון של סמסונג כי המחיר זול יותר ובניגוד לשאר הם מציעים מסכים קמורים במחירים אטרקטיביים. השאלה אם עדיף להתרחק מהעניין הלא מובן הזה. .
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
ה LG : http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml ה ViewSonic: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm יש לציין שהViewSonic יקר ב100 ש"ח מה LG , המטרה היא משחקים ועבודה. והאם יש לכם משהו אחר להציע עד 2300 ש"ח משהו כזה..? הדבר היחיד ה"משמעותי" שמצאתי ההבדל בין 2 המסכים האללו שה LG יחס ניגודית גבוהה יותר 1:1600 לעומת 1:650 ב VIEWSONIC אשמח לתשובה , יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר. השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20. תודה והמשך יום נעים. אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מסך של MAG דגם: H-2210G. לא ציפית ליותר מידי, במיוחד לאחיר שקראתי ביקורות שונות ברשת. אני משתמש בו בעיקר לאופיס, אז לא השקעתי במיוחד. אבל.. זוויות הצפיה המיטביות שלו כל כך מצומצמות שזה לא להאמין! אם אני רק מזיז את הראש ממרכז המסך מיד, אבל מיד אני שם לב לשינוי בצבע בפינות הרחוקות... ולא רק בפינות אפילו ממש קרוב למרכז המסך, כשאני יושב מול המסך ומתנדנד ימינה ושמאלה, אני שם לב לשינוים משמעותיים במרכז (!!) המסך, וזה מטריד! אני עוד יכול להחזיר.. איזה מסך 22" מומלץ לשימוש ביתי שכולל בעיקר אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וגם קצת משחקים?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להתחדש במסך ביתי לשימוש משרדי בעיקר ומתלבט בין שני מסכי IPS של Dell, שניהם 23'': 1. P2317HWH. 2. S2316H. להבנתי הדלה, השוני בין שני המסכים הוא שב-P2317HWH יש חיבור Display Port וגם HDMI, וב-S2316H חיבור HDMI בלבד. איני משתמש ברמקולים של המסך, כך שפרמטר זה אינו מהווה פקטור עבורי. בנוסף, ה-P2316HWH יקר ב-100-150 ש"ח. מפרט המחשב אותו אני עומד לקנות: מעבד: Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 16G(2x8G)GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz CL16 (כמות: 2) דיסק קשיח: SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-