עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by laviko1,

איך המסך הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by eranisra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rotema8,

אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by EyalOnn,

אני רוצה שהמסך ישמש לי למשחקים חדשים (יש לי HD4850) וכמובן לסרטים, אם תוכלו להראות לי אילו דגמים מומלצים היום אני לא מעודכן, אני מניח שאני אוכל בתקציב הזה לקנות רק מסך בתקן TN אבל תראו לי מה שאפשר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום חברים, אחרי 6 שנים עם מסך 19 CRT הלכתי על המסך טוב הזה גירסה A01 שאלותי הם : 1.איך אני מגדיר את המסך למשחקים עם 1920X1200 או 1680X 1650 עם יציאת DVI וגם עם AA שיעבוד בצורה הטובה ביותר 2.יש לי כ.מסך 4870 1ג'יגה ודרייברים קאטאליסט 9.1 יש בדרייברים כמה הגדרות עבור ה DVI אם אפשר הסברים עליהם 3.והאם מומלץ להוסיף את הפרופיל צבע שמגיע עם הדיסק בתודה ויום טוב לכם

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by realistic,

הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. Started by שיקאגו,

טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200 עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור 1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי, נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guy950,

היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by nimrodim,

ניראה כי ה DELL 2209WA כבר אינו הסנונית היחידה להשתמש בפנלים מסוג e - IPS . http://www.displayblog.com/2009/01/28/lg-display-lpl-23-e-ips-1080p-lcd-monitor-panel/ במחירים המשתווים למחירי TN משתלם לחכות אם אפשר. מיני ביקורות של משתמשים לגבי ה DELL 2209WA כבר מופיעים ברשת: http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.hardware.fr%2Fhfr%2FHardwarePeripheriques%2FEcrans%2Ftopique-unique-2209wa-sujet_46122_1.htm%23t538084&sl=fr&tl=en

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? ‏2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen‎ או ‏2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

19. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. LG L1900R המסך לא מפסיק להבהב ... הכוונה כיאלו הוא נכבה נדלק נכבה נדלק ... מה זה יכול להיות? אי אפשר להיות על המחשב ככה יש לי גם טלויזיה 32 מחוברת ושם הכל בסדר רק המסך מהבהב זה הורס תעניים

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by erbrt,

אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  25. היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים