עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Arik.G,

כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?

2. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Uzi Cohen,

היי צדיקים, יש ברשותי מחשב נייח, לפטופ ומסך מחשב Dell UltraSharp P2416D 23.8'' LED IPS. למסך ישנם חיבור HDMI וחיבור DP. האם אפשרי לחבר מחשב אחד דרך חיבור ה-DP והשני דרך ה-HDMI ולעבור בין התצוגות של המחשבים על-גבי המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by OmerMan92,

היי, יש לי לפטופ Dell Vostro 5590 שיש לו חיבור hdmi אחד, כמה חיבורי usb type a וחיבור אחד של usb type c שהוא לא thunderbolt. יש לי מסך מחשב חיצוני של msi (דגם PRO MP242P) בגודל 24״ בקצב ריענון 75hz ורזולוציה fhd עם חיבור hdmi אחד וחיבור vga אחד. אני רוצה לקנות מסך נוסף (Asus דגם ProArt PA278QV 27'' WQHD IPS) בגודל 27״ בקצב ריענון של 75hz וברזולוציה של 2k כלומר 1440x2560 ויש לו את הכניסות האלה: HDMI(v1.4), Mini DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D‎. אני רוצה להשתמש במסך הגדול יותר כמסך ראשי שיהיה מולי ובמסך 24״ שיהיה משני לידו, ושהלפטופ יהיה סגור בצד. איך אני מחבר את שני המסכים ללפטופ כך שאוכל לצפות…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gggilad13,

חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ofri11,

שלום, ברשותי שני מסכי LCD כמעט זהים (שניהם 17" 1280X1024) המתחברים בחיבור VGA. האם אפשר לחבר אותם לאותו מחשב ולהגדיל את שטח העבודה? (לא להכפיל את התצוגה, אלא להגדיל) יש לי כרטיס מסך מובנה (GMA 3100) ויצאת VGA אחת במחשב. יש צורך לרכוש כרטיס מסך חדש בעל שתי יציאות? תודה מראש, עופרי.

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by Avocado,

אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי, אחד מחובר לכרטיס מסך ועובד כמובן, ואת השני ניסיתי לחבר ללוח אם והמחשב לא מזהה אותו.. זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2198 מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪880 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 הרכבת מח…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yotmail,

אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש רשותי לוח אם מסוג Intel Eva Cove DG35EC עם כרטיס מסך מובנה מסוג Intel® G35 Express Chipset Family יש לי במחשב יציאה אחת VGA ויציאה אחת של DVI כמו כן ברשותי שני מסכים עם חיבור של VGA בלבד. שאלתי היא איזה מתאם אני צריך לקנות (אם יש דבר כזה) על מנת לחבר את המסך השני ליציאה של ה DVI. תודה מראש יותם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AIDEN,

אני רוצה להקליט משחקים שאני משחק בהם ואני רוצה ליראות את התוכנת הקלטה וגם את הנתונים של המחשב על מסך אחר ליד המסך הראשי שלי אז כמה שאלות: 1.המסך חייב להיות מאותו סוג או שאפשר להסתפק במסך פשוט וקטן? 2.איך עושים את זה שבמסך אחד רץ המשחק ובמסך השני התוכנה? 3.האם זה מצריך תוספים כמו: חלקים , תוכנות , ועוד... ? 4.האם זה מצריך כרטיס מסך יותר חזק או עם פונקציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by eeko,

שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by Liron barel1,

קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by asafgolan,

שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by law89,

היי חברה מפרט מחשב 1 - בתמונה למטה מפרט מחשב 2: https://www.tms.co.il/192750 במפרט הראשון יש מסך סמסונג. היום רכשתי את: https://www.bug.co.il/brand/dell/p2419h ואם הוא יהיה טוב, בימים הקרובים ארכוש עוד מסך של דל. אני מעוניין שתהיה לי אופציה לחבר את כל שלושת המסכים למפרט השני + המקסימום האפשרי למפרט הראשון. איזה כבלים אני צריך? נ.ב. עם המסך דל, כנראה הגיע כבל DP שאינו ניתן לחיבור למפרט הראשון. חיברתי כרגע את הכבל הכחול בתמונה המצורפת (לקחתי מהמסך של הסמסונג)

18. Started by WarNet,

למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ohad585,

שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by יניב51,

שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. חיברתי את המחשב למסך טלוויזיה 32 אינצ' של HAIER והאיכות פשוט זוועת עולם!! למה?!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים