מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שקצת מבינים יותר ממני בנושא, איך ניתן לחבר כמה מסכים במקביל.. הכוונה היא לחבר עד 4 מסכי LCD, והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם דרוש יותר ממחשב אחד בשביל תצורה כזאת? 2. אני יודע שיש כרטיסי מסך של 2 יציאות.. אבל האם קיימים של יותר? (אני צריך עד 4 כולל) 3. במידה ולא קיימים, האם אני אצטרך מערך crossfire/SLI לדבר כזה? 4. מה טווח המחירים של כרטיסים מסוג זה במידה והם קיימים? 5. האם עדיף לקנות כרטיסים כאלו בארה"ב? הרעיון הכללי מאחורי זה, הוא ליצור משרד עבודה כמו שרואים בטלוויזיה, אם האנשים שמתעסקים בשוק ההון, שמול כל בן אדם קיימים כמה מסכים שכל אחד מראה דבר שונה.. לדוגמא: מסך אחד מראה מניות חו"ל שני מראה מניות ישראליות שלישי מראה גרפים וכדומה..…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור DISPLAYPORY לחיבור HDMI? ואיזה חיבור יותר עדיף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. הרעיון שלי הוא להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי רכשתי השבוע טלוויזית LCD ל טושיבה מדגם 32WL66E http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 בהתונים של הטלוויזה רשום שהרזולוציה היא 1366X768 אך כשאני מחבר אותה למחשב בכבל DSUB רגיל דרך יציאת VGA של כרטיס מסך LEADTEK FX660 TD התמונה מופיעה ברזולציה של 1024X768 תמונה באמת מדהימה ,אבל היא בפורמט 4:3 ככה שאני מפסיד אחוז גדול מהתמונה ומופיעם לי פסים שחורים בצידי התמונה כניסיתי עם תכנת POWERSTRIP לשנות לרזולוזיה1366X768 המחסךמסרב לקבל ולהציג אותה מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני פותר אותה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום קניתי טלויזיה HD READY ברזולוציה 1364x 768 חדשה ואני רוצה לחבר את המחשב אליה, כדי לצפות בסרטים בלבד מהמחשב. מדובר במחשב עם כרטיס 7300 GS והטלויזיה במרחק 8 מטרים בכבל בערך. חיפשתי בזאפ כבלים של 10 מטר (DVI to HDMI) ומצאתי בין 130 ש"ח דרך 150-200 ועד למאות רבות של שקלים. שאלתי היא, כמה חשוב איכות (ומחיר) הכבל כדי לקבל איכות תמונה טובה ? אני לא מתכוון לאיכות תמונה מושלמת. לקריאת טקסט באינטרנט, יש לי מסך מחשב 22. אבל כן שתיהיה איכות טובה פלוס. אני יודע שבכבל VGA, איכות התמונה מאוד יורדת במרחקים כאלה. איך זה ב DVI ? אשמח לשמוע גם מאנשים שכבר עובדים עם כבל במרחק דומה, והמלצות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי מסך טלוזיה חדש SAMSUNG LED 32 מהדגם החדש עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב שלי אליו..עד עכשיו בכל הטלוזיות הקודמות השתמשתי בכבל VGA TO VGA ולא היה לי בעיות אבל במסך הזה יש כניסה של כבל HDMI אז הכבל שלי כבר לא תופס כאן..מישהו אמר לי שאצטרך מתאם VGA TO DVI ולאחר מכן לחבר כבל DVI TO HDMI..מישהו יכול לאמת את המידע לפני שאני רוכש? חלק אמרו לי שזה לא יעבוד..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מחשב למסך טלויזיה LCD באמצעות כבל VGA. המחשב רחוק מהטלויזיה ודרוש כבל של כ 10 מטר. המחשב מיועד לתפקד כ HTPC ולהזרים תכני HD. האם החיבור עם כבל VGA באורך של 10 מטר יפגע בביצועי הזרמת המדיה וביכולות לנצל את המדיה סנטר בהקרנת סרטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב "23 Dell IPS P2314H מivory http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12733 ואני רוצה לחבר אותו לממיר של הוט, אין לו חיבור HD אז אני צריך לקנות לו מתאם או משהו כזה ואיך אני מעביר בין במסך בין השידור של הממיר לשידור של המחשב? וגם בכללי איך המסך הזה?? אני פשוט צריך מסך די טוב שיתאים לעריכה תודה לעוזרים :fblike:
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ממיר HOT HD למסך שלי, אבל המסך שלי מגיע לרזולוציה מקסימלית של 1680x1050. אז השאלה שלי - זה אפשרי "להכריח" את הממיר לעבוד על 720P? או לגרום למסך לשדר רזולוציה מקסימלית של 720P? ברגע שאני מחבר אותו, אני מקבל out of range במסך כי ככל הנראה הממיר עובר למצב 1080p שהמסך שלי לא תומך בו. בנוסף אני מניח שמתאם HDMI-DVI לא אמור לעשות בעיות, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין מה אני עושה לא נכון... קניתי קבל HDMI לDVI. חיברתי אותו מהממיר למסך מחשב אבל אני מקבל הודעה שהרזולוציה לא טובה. ניסתי כבר 2 מסכים ובשניהם זה לא עובד. מה לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לחבר ממיר YES (ממיר רגיל, אם אני לא טועה יש יציאות SCART, S-VIDEO,COMPOSITE) למסך מחשב שאותו עדיין לא קניתי... 1.האם אפשר לחבר את היציאות של הYES לחיבורי HDMI/DVI/VGA? 2.האם יש ממיר בין היציאות של YES לחיבורים האלו? 3.האם לקנות מסך שכולל כניסות אבל האיכות שלו בשאלה? מצאתי מסך מחשב שכולל יציאות של S-VIDEO, קומפוננט, קומפוזיט, HDMI ועוד...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539694,00.html 4.האם לקנות מסך מחשב טוב וכרטיס טלוויזיה למחשב? 5.האם כדאי לקנות מסך טלוויזיה ולהשתמש בו כמסך מחשב? כשאפעיל גרפיקה מהמחשב עדיין יראו טוב? התקציב הוא עד 2500 ש"ח. הבנתי שהחיבורים של HDMI/DVI/VGA עובדים על הרצים שונים מחיבורים של S-VIDEO/קומפוזיט/קומפוננט/סקארט.…
-
- 23 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לדעת מהן הפעולות הדרושות או הציוד הנדרש על מנת שאני אוכל לחבר את הממיר ולצפות בטלויזיה בעזרת המסך המחשב שלי. אין לי כרגע מסך ולכן אני צריך מכם גם המלצה למסך מחשב בגודל 22" טוב עד 800 שקל שיוכל לשמש אותי כטלויזיה. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה
-
- 17 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה) ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה? אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-