מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מחפש מסך חדש למחשב,למשחקים ולסרטים,אני ממש רוצה מסך גדול. המסך LCD העכשווי שלי ששירת אותי בנאמנות שנתיים וחצי עובר לאמא. יש לי 3500 שקל תקציב,שיהיה DVI,חברה טובה,איכות טובה וכל מה שחשוב במסך כי זה לא התחום שלי תודה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני מעוניין לקבל דעות מפה ומפה. כרגע אני עם מסך 17 של lg אם אני לא טועה עם פאנל של TN המסך בחדר ואין לי בעיה של ניגוד אם רואים מהצד או מתחת. כרגע ההתלבטות בין 20 אינצ'-המסך המפורסם של דל שמומלץ פה לבין 22 אינצ' של סאמסונג/דל/LG ממה שהבנתי המסכים די דומים.. השימוש העיקרי הוא סרטים סרטים ועוד קצת סרטים + משחקים בעיקר ספורט ופה ושם משחקים כמו קרייסיס בקרוב... עד כמה יהיה ההבדל בתצוגה בין הדל עם פנל מצויין לבין ה22 עם פנל פחות טוב בעיקר בסרטים(אין לי בעיות של ניגודיות בחדר) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת... אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ??? בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום. יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש? לא אמורה להיות בעיה עם כסף. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך 22" חדש ואני מתלבט בין שני מסכים ספציפיים: 1. Samsung 2253BW 2. Samsung T200 (אין כ"כ תקציב ל T200) עכשיו, הסיבה העיקרית היא שאני מתלבט ביניהם היא בגלל העיצוב של ה T200 (שהוא קצת יותר יפה לדעתי מה ה 2253) וגם בגלל שיש הבדל די קטן בקונטרס!! (1:8000 לעומת 1:20000). הייתי רוצה לקחת את ה T220, אבל אין כ"כ תקציב.. לכן זה קצת בעיה בקיצור, מה הייתם ממליצים לקחת ולמה? השימושים העיקרים הם עבודה כללית, פוטושופ ומשחקים. תודה לכולם ויום טוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' , 2MS (עדיפות למסך רחב, אבל לא חובה),חיבור DVI , וניגודיות של 1:1600 או 1:2000 מחיפוש קצר מאוד שעשיתי ראיתי את המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16426 הנתונים של המסך הזה הם : מסך רחב, 2 מילי שנייה , חיבור DVI , מסך רחב , ניגודיות של 1:2000 , מסך שטוח לחלוטין. והרזולוציה היא : 1440x900 בגדול הכל נראה טוב ויפה, אבל אני לא מבין יותר מידי ב מסכי LCD כך שאני צריך שאתם תתנו לי חוות דעת על המסך הזה ומה בעצם החסרונות במסך ? הוא עולה 1600 ש"ח בערך וזה מחיר טוב מאוד עבורי אבל אם יש צורך בשיפור אני מוכן לעלות במחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שיהיה לפחות 21.5 אבל לא יותר גדול מ23.5 התקציב שלי הוא 1000 שקלים אבל מעדיף לשלם כמה שפחות. אני לרוב משחק בחושך אז מסך שיותר טוב בחושך יהיה מעולה. חנויות שאני מעדיף זה KSP TMS ו IVORY.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
19 אינץ לא יותר מ1000 חשבתי על Chimei 958D או על Samsung T190 LCD "19 מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-