עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by bonanza,

שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Doron404,

ראיתי אתמול את המסך הזה אצל גרפיקאי, והוא נראה מדהים! חשבתי שהוא IPS בהתחלה - אבל מסתבר שהוא TN. בכל זאת הצבעים נראו טבעיים והתמונה חדה גם בטקסט. בגדול, חשבתי לקנות את מסך הEIPS של דל, אבל הוא קצת יקר מדי בשבילי כרגע, וXEROX זול משמעותית! יש איזה חסרונות איתו? משהו שצריך לבדוק? (לא יצא לי לבדוק אותו עם סרטים או משחקים אבל תמונות נראות עליו מדהים!)

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  4. קניתי מסך חדש, Samsung SyncMaster 2333SW. מסך שנראה נפלא, מראה מאוד אלגנטי ומרענן אחרי שנים עם מסך CRT 17". אחרי חצי שעה שעברה באיטיות רבה על מנת לחבר את המסך לרגלית (פטנט מפגר) חיברתי חשמל, חיברתי DVI (הכל בא ביחד כמובן), המסך לא מציג כלום.. הוא אפילו לא רושם ש"לא קיים אות" או משהו כזה כמו שהוא אמור לרשום ברגע שיש תקלה בחיבור וכדומה.. המנורה פשוט מהבהבת וזהו.. אי אפשר ללחוץ על התפריט אלא רק על הכפתור שמשנה את סוג האות Digtal או Analog. עכשיו מחוברים יחדיו לכרטיס מסך המסך הישן והמסך החדש ככה שאוכל אולי לסדר זאת דרך המחשב. עכשיו הדבר הכי מוזר בעניין, הוא שמסך אחר לדוגמא LCD שמתחבר למחשב דרך הDVI עובד נורא טוב והמסך שלי מתחבר למחשב אחר דרך הDVI ועובד נפלא. לא יודע כבר מה לע…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Golden Fish,

שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by genia,

בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות מסך מדגם Samsung 953BW 19 ורציתי לשאול איך המסך הזה היום הוא עולה 625 ש"ח אני ישמח לקבל עוד הצעות למסכים בסביבות 600-800 ש"ח תודה !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. האם כדאי את המסך SAMSUNG 2053bw 1:8000 DVI 2ms במחיר של 900 בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb במחיר של 696 תודה\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by emule2,

יש לי מסך CRT התצוגה בו קצת עקומה לא משנה באיזה כפתורים אני לוחץ ואיזה הגדרות אני משנה אני לא מצליח ליישר אותו כמו שצריך יש תוכנה שמותחת את התצוגה באופן אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by DontPanic,

אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by OPEL CORSA,

הציעו לי לקנות מסך LCD ACER 19 איך הוא ? מסך מחשב Acer דגם X193WBD עולה 620 ש"ח חשבתי לקחת כבל DVI לשפר את התצוגה . הציעו לי עוד מסך שהוא נראה חבל על הזמן BENQ E2200HD ב 1140 ש"ח 22 אינץ .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

על אילו מהמסכים אתם ממליצים? http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm או 2243EWX Samsung ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 23:30:52 אני על סף קנייה צריך רק את האשור שלכם איזה מהם לבחור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by vc820,

שלום חברים חבר לעבודה קנה מחשב חדש עם מסך סמסונג 2253W וכרטיס מסך טוב של MSI . המלצתי לו לחבר את המסך עם הכבל המצורף בחיבור דיגיטלי ,כלומר-DVI ל-DVI . אתמול קפצתי אליו בכדי לראות משהו ושמתי לב שאין אפשרות לבצע AUTO ADJUSTMENT . התקנתי את הדרייבר שמצורף למסך,אולם עדיין אין אפשרות לבצע את פעולת הכיוון האוטומטי. למישהו יש רעיון למה זה כך? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by Lahad,

האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by oded6188,

מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by vav,

עזרת המומחים מתבקשת למסך 19 אינץ באיכות טובה: נדרש מסך מחשב לאיש מבוגר=אין שימוש למשחקים מהירים. חשובה קלות התיפעול=ללא התעסקות בתוכנות שליטה כמו ה971P,אלא באפשרות כיוונון דרך לחצנים על המסך בתודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. שלום חברים, הייתי מעוניין לדעת מהן הפעולות הדרושות או הציוד הנדרש על מנת שאני אוכל לחבר את הממיר ולצפות בטלויזיה בעזרת המסך המחשב שלי. אין לי כרגע מסך ולכן אני צריך מכם גם המלצה למסך מחשב בגודל 22" טוב עד 800 שקל שיוכל לשמש אותי כטלויזיה. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה

• 17 תגובות
    • 7.6k צפיות
  24. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

25. Started by vav,

מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים