מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי טלוויזיה LCD של GRATEZ 32 אינץ'. אני מתקשה לחבר אותה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9500/9700 עם יציאת DVI. כשאני מחבר את החיבור DVI למחשב אני שומע צפצוף כמו כשמחברים התקן USB והטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב HD. הבעיה היא שאין תמונה.. המסך הרגיל שמחובר למחשב נכבה, ואני רואה תמונה שחורה בטלוויזיה. יש רעיונות? המערכת עובדת על WINDOWS XP. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD למחשב של ASUS,למסך יש חיבור VGA ו DVI, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא איפשהו מתאמים כדי לחבר את הסוני או הDVD וכל המכשירים האלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 2407 ואני מתכונן לרכוש סוני 3 ולחבר אותם...זה משנה אם הסוני הוא PAL או NTSC? ואם אני מחבר אותם אז בDVI לHDMI ולא דרך הקומפוננט,נכון?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כאמור (וסליחה על הפרסום הכפול) - יש לי מסך F900P, שמאחוריו יש גם כניסת VGA וגם הכניסות בתמונות. על שלושת העליונים רשום RGB... על שני התחתונים כתוב: COMP. HD ו-VD. איך ייתכן שאחד הוא קומפוננט HD אבל זו רק כניסה אחת? יש לי כבל COMPONENT (אני רוצה לחבר אקס בוקס) עם שלוש יציאות - אדום, ירוק וכחול. הבעיה שהם לא מתאימים לחיבורים... שאני בשום אופן לא מצליח לזהות: כפי שניתן לראות החלק החיצוני הוא כסוף ויש "פין" פנימי שחלקו החיצוני פלסטיק לבן וחלקו הפנימי זהב. האם יש מתאם שניתן להשתמש בו כדי לחבר את ה-COMPONENT שלי? לשם מה ה-COMP. HD? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה יחד עם מחשב חדש. אני רוצה לחבר אליו גם ממיר HOT HD, כלומר ממיר עם יציאת HDMI. הבעיה היא שלמסך הזה יש רק כניסת DVI אחת. חשבתי על הפתרון הזה: מפצל DVI. האם זה יעבוד? האם המסך יזהה את שני המקורות ואני אוכל להחליף ע"י לחיצה על ולשנות את המקור? טוב, במחשבה שנייה, זה פתרון שכנראה לא יעבוד. אני מניח שמה שאני צריך זה switch, נכון? לדוגמא, אחד כזה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של lg, ויש לו שני חיבורים דיגיטלי ואנלוגי. באיזה חיבור אני אקבל איכות טובה יותר של תצוגה? הכוונה גם לסרטים, וגם ובעיקר לתמונות (פוטושופ וכדו')..
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה טכנית ואני מקווה שתוכלו לעזור בקצרה, התחברנו להוט HD כי הם היו במבצע אבל אין עדיין טלוויזיית HD, רק את ה2407 שמחובר למחשב. מאחר והממיר ממילא ליד רציתי לחבר ביניהם. כמצופה עם המסך הזה, הקומפוננט נראה איום ונורא (גם בערוצי HD) אז עברתי לנסות את המתאם HDMI-DVI שהגיע עם הכרטיס מסך שלי (מצורפת תמונה של מתאם דומה). תפקידו המקורי הוא להפוך את היציאת DVI בכ.מסך לHDMI אבל אמרתי לעצמי שלא יזיק לנסות. התוצאה הודעת שגיאה מהמסך, בנוסח הבא: out of range signal cannot display this video mode change computer display to 1920x1200 @ 60 Hz ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר. במסך הוא לא נתן לי להיכנס בכלל להגדרות. עכשיו נשאלת השאלה: האם זה המתאם dvi-h…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22 \ 24, ולחבר את הטלויזיה אליו, כך שאוכל לראות דרך המסך מחשב את הטלויזיה? יש לי חיבור RCA צהוב כזה בכרטיס מסך. האם אני יכול לעשות כזה דבר או שעדיף כבר לקנות טלויזיה וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
אהלן חברים! אני מתעניין ברכישת טלוויזיה כבר תקופה (כנראה משהו בסגנון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791906). עכשיו, מה שחשוב לי בעיקר זה שאני אוכל להשתמש במחשב דרך המסך הקיים (19 אינצ') שלי וגם דרך הטלוויזיה החדשה, ושהטלוויזיה החדשה תשמש גם כטלוויזיה לכל דבר. כלומר - מסך גדול = ממיר+מחשב, מסך קטן=מחשב. רציתי לדעת - האם זה אפשרי? אם כן, מה אני צריך לקחת בחשבון? האם אני צריך לבדוק בחיבורים משהו מיוחד? האם משהו בכרטיס המסך שלי? תודה רבה מראש! (:
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים... אז ככה אבא שלי קנה לי מסך של HAIER ... דגם L26R1... עכשיו מאחורי המסך יש חיבור VGA רגיל אז חיברתי רגיל את המסך למחשב ואין לי תמונה... עשיתי סריקה במסך וזה פשוט לא מצא כלום... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מבקש למחוק את ההודעה, הבעיה טופלה, תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיבור המסך 2243 לממיר אפשרי ? אני רוצה ליראות טלוויזיה במסך של המחשב שהמסך ישמש כטלוויזיה זה אפשרי ? כמה אנשים אמרו שכן וכמה שלא ולא אמרו איך משהו יודע איך בדיוק .......... אני יודע שצריך לחבר תמסך לממיר ...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-