עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב! יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8800GTS 640 וברצוני לקנות מסך חדש. שאלתי היא: מהם החסרונות שבמסך רחב בשביל משחקים? האם כל המשחקים הכבדים היום מאפשרים שימוש ברזולוציה למסך רחב כך שהמשחק יראה רגיל ולא יהיה מתוח לרוחב? והאם המשחקים כבדים ברזולוציה של מסך רחב (16X9) מכבידים יותר על כרטיס המסך ולכן איטיים יותר מאשר ברזולוציה של מסך רגיל (4X3) עם איכות זהה? ובכלל אשמח להצעת מסך ספציפית המתאימה לגיימרים, לא עולה על 1800 ש"ח... תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by DonHuck,

אני כרגע מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בסביבות ה1600 ל1750 שקל. קראתי בhwzone כתבה על מסכי 22 אינץ והכי מומלץ מביניהם הוא הasus. בכתבה לא הייתה התייחסות לדגם של lg 2252 שמציג יחס ניגודיות של 1:10000. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי מביניהם עדיף? תגובות דחוף!!!!!!!! מי שלא הבין בכתבה הוצג דגם אחר של lg!

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by good__one,

התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by sugery,

יש לי מסך 19 אינץ LG 196WTQ מה קצב הרענון הרצוי? האם אפשר להגדיל קצב רענון לשם חוויה טובה יותר במשחקים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1600 מה השימושים של המסך: משחקי מחש כבדים \ סרטי HD \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי ? HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E של MSI OC בקשות מיוחדות : מסך איכותי עם פאנל טוב. זמן תגובה מהיר. חובה מסך מסמסונג! גודל מסך רצוי: 24" אינץ' המליצו לי בחום על Samsung BX2450. האם יש מסכים טובים יותר בתקציב שמתאימים לשימושים שלי?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, יש לי מסך סמסונג SyncMaster 245T עם פאנל S-PVA שעלה לי די הרבה בזמנו (3-4 אלף ש"ח). התקלה היא כזאת: מדליק את המסך והוא נשאר שחור כאילו הוא כבוי. אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להבהב בקצב איטי ואחרי זמן יותר ארוך הוא מהבהב בקצב יותר מהיר עד שהוא נדלק סופית. אין שום בעיה עם התמונה המתקבלת על המסך, אין שום רעד או רעש או הפרעות בתמונה או שינוי צבעים\גוונים. הכל בסדר גמור חוץ מהקטע שלוקח לו המון זמן להדלק. עכשיו ככל שהזמן עובר התקלה הזאת מחמירה, והיום למשל אני יכול להדליק את המסך והוא יראה כבוי למשך כמה שעות עד שהוא מתחיל להבהב בצורה איטית ואחרי כמה זמן קצב ההבהובים הולך ומתגבר עד שהוא נדלק סופית. מצאתי כרגע פיתרון זמני, כשאני מחמם את המסך בפית…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by uh615,

סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by tal.t,

שלום יש לי את המסך מסך מחשב 20 Samsung 2033SW Plus עכשיו השאלות שלי הם כאלה.. 1. איך הוא? 2.הוא תומך בכבל HDMI ניתן לחבר מהמחשב למסך כבל HDMI לשיפור איכות המשחק?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by KiDi,

הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!

13. אני מחפש שתי מסכי 24' שישמשו אותי בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה). אני צריך שהמסכים יאפשרו לי ללמוד למשך שעות בלי לשרוף את העיניים. תקציב +-600 ש"ח למסך.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by oren,

גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by avivboker,

שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב מדגם Samsung "23" 2333T, אך הבחנתי באתר שיש שני דגמים למסך, שמו של הדגם השני הוא Samsung "23" 2333TN בדקתי מספר מספר אתרים וכל אתר נותן לי מפרט שונה של המסך, ראו: בקישור שמתחת (אתר פנדה) כתוב 1:4000 ניגודיות 8ms מהירות תגובה פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30896 באתר אחר (אדס)כתוב, 1:50,000 ניגודיות 8ms מהירות תגובה, פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 ובעוד אתר (מורס) כתוב על מסך מדגם 2333TN, ניגודיות 5ms מהירות תגובה, פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. ולאחר מכן שלוחצים על "מידע נוסף" מקבלים מפרט שונה ממה שהוצג בכותרת, http…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

21. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ראית את המסך הבא של HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692380 הוא עולה כמעט 400 שקלים יותר מהסמסונג הנ"ל. ממה שביררתי גם למסך של HP יש פנל TN אז למה הוא עולה כל כלך הרבה? האם הוא שווה את ההפרש כי אין לי בעיה להוסיף לרמת מחיר של 1700 שקל. אשמח לדעת מה הסיבה לפער במחיר והאם זה שווה את המחיר. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by roiv11,

שלום רב, אני רוצה לקנות מסך חדש למטרות משחקים, תכנות ושימוש כללי, יש לי כרטיס מסך rx480 מעבד i5 2500k 8 gb ram חשוב לי תמיכה בamd free sync, לגבי גודל אני לא נעול אבל כן ארצה באזור ה24" ואני פתוח לקניה בחו"ל תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253

25. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.