עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by zaq1,

איזה מהם עדיף לסרטים ועריכת תמונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מה מבין ה-4 עדיף ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by godfather5114,

שלום... אני מתלבט בין T240 של סמסונג לבין W2442PA של LG בדקתי את הנתונים ונראה כי ה- LG הרבה יותר טוב... Tilt, Swivel, Height, Pivot, Detachable base 2MS כמו כן, לפי האתר של LG זוויות הצפיה יותר רחבות... מה דעתכם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אממ יש לי T220 כמה ימים ואני משחק בלי שום בעיה פתאם היום C.O.D 5 שאל אם להכנס בSAFE MODE כי הייתה בעיה נכנסתי שיניתי ל1680X1050 ויש את התפריט אבל כאילו הכל חתוך בצד ולא רואים וAuto Adjustment לא פותר את זה מישו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by cdror,

בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא? בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק? תודה, דרור.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by עילי,

מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by nency,

אולי מישהו יכול להסביר מה זה הפאנל הזה וההבדל בינו לבין הTN :s05:

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין כמה מסכי 20 אינצ' השימוש שלהם יהיה בעיקר משרדי (אינטרנט,אופיס) מה עדיף? LG W2042T LG L207WT Samsung 2053BW Samsung T200 אני בכיוון של ה2053 נראה לי יחס מחיר תמורה הכי גבוהה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by EagleXDR,

אז קודם כל, שלום. קיבלתי לפני כמה שעות את המסך, ואני מרוצה בצורה יוצאת דופן. יש לי שתי שאלות בינתיים: 1. האם יש דרך להעביר גם את הכבלי DVI דרך הגומי בבסיס? 2. האם יש דרך למצוא פיקסלים שרופים? 3. האם אני הוזה, או שהוא טיפה מעוגל כלפי פנימה? אני יכול לנסות לצלם כשאני אקבל את המצלמה חזרה, אולי יראו את זה. תודה, נעם.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by IGk,

שלום אני מחפש המלצה למסך 20-23 אינץ תקציב 1000-2000 ש"ח לשימושי מחשב כללי (גלישה באינטרנט ומשחקיםCOD 4, AA) לא לטלוויזיה וסרטים בשביל זה יש מסך 37 אינץ שמחובר למחשב תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Gasi,

שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  14. תקציב עד 1000 ש"ח יש דבר כזה?! שיראו מדויק ומאוד איכותי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום לכולם, מצאתי חנות שמוכנה לייבא את המסך hp 2475w (חנות מוכרת עם הרבה סניפים בארץ). האחריות שם היא 3 פיקסלים ל- 3 שנים. המחיר שהם אמרו לי הוא מחיר גבוה מאוד למסך בודד, ואמרו שיורידו את המחיר אם יהיו יותר הזמנות. אם אתם רוצים לרכוש את המסך הזה, תשלחו לי הודעה פרטית כדי שאני אדע בערך כמה אנשים מעוניינים לרכוש אותו, וכך אוכל להביא לכם מחיר מוחשי ונמוך יותר ממה שאמרו לי. ד.א. העסקה שתתבצע תהיה בינכם לבין החנות ישירות. אופיר.

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  19. Started by KiDi,

שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by BuLA89,

מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by DrStyle,

אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. צריך חוות דעת על מסך ‏LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים