עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב חדש בסכום של סביבות 1500 ש"ח, ומלבט בעיקר בין סמסונג או LG, ובין 22" או 24". כיום יש לי סמסונג 930B (שהולך לעבור לאישתי) כשלמעשה הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שבגלל שאני יושב קצת מתחתיו ובגלל שכנראה גם הקונטרסט לא משהוא כשאני רואה סרטים או תוכניות טלויזיה מהאינטרנט השחור לא ממש שחור. חובה שיהיה: FULL HD מאוד מאוד מאוד כדאי אם יהיה: שאפשר יהיה להטות אותה גם קדימה ולא רק אחורה נחמד אם יהיה: להסתובב ימינה ושמאלה, רמקולים אני יושב כל יום לפחות שעתיים שלוש על המחשב (בבית, אחרי שישבתי 9-10 שעות על המחשב בעבודה). כרטיס מסך - CLUB3D 4870 512MB האמת היא שמה שגם יעזור לי זה אתר שיודע להשוות בין מסכים של חברות שונות (משהוא כמו DPREVIEW שמשווה בין מצלמות). …

• 65 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by AlcaTeL,

אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן

4. Started by InFiNiTi,

ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amirsource,

שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לא רלוונטי יותר

• 127 תגובות
    • 21.6k צפיות
  8. לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by ELCLON,

שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שבת שלום... אז ככה עושים שיפוץ כללי..החלפתי את המיטה ל מיטה וחצי מהדגם הגדול ככה שמעט ונגמר לי המקום בחדר יש לי מסך 17 דק של המחשב שעובד ברזולציות 1280X1024 למשחקים ולמחשב בכללי ועוד טלוויזיה רקובה 21 לפני 20 שנה שברצוני להעיף. אז ככה צריך המלצה למסך רחב חשבתי על 22-24 שיהיה למשחקים סרטים ואולי אני אוכל לחבר אליו גם את הממיר?!?!?! הכרטיס מסך שלי ז 9600GT ששורד ברזולוציה של ה 17 לא יודע מה קורה עם מסך רחב אין לי נסיון

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  15. היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DrStyle,

יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך SAMSUNG T220 עכשיו, יש לי את VGA וDVI אני כרגע מחובר לVGA כי הייתה לי קצת בעיה לDVI.. אם אני יתחבר לDVI מה יהיו ההבדלים?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  17. קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתלבט בן אסוס לסמסונג (לפי ההמלצות באשכול הראשי). המסך הוא לאינטרנט,סרטים ומשחקים. הזוית מהעין אל הקיר היא מטר. הבנתי שיש כמה פאקים בשתי היצרנים,ועדיף לשמוע עצות למי שיש את אחד מהדגמים מהאשכול למעלה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 03:17:53 מישהו ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום... חשבתי לקנות את המסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= והרזולוציה שלו היא 1920X1080 והשאלה שלי היא האם זו רזולציה נורמלית? כי בכל הביקורות שאני רואה למשחקים בודקים רק 1024X768, 1280X1024, 1690X1050, 1920X1200 זה אומר שבמשחקים אני לא אוכל להשתמש בצורה אופטימלית בכל הפיקסלים כי אין הגדרה כזו. לא? למשחקים עדיף לי מסך ברזולוציה של 1200X1080 או 1920X1200? אנ י יודע שזה תלוי במחיר ובכרטיס מסך והכל אבל מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  24. שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים