מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך 22" מה עדיף ה t220 או ה t220p שינהם של sumsong ובאותו טווח מחירים אז מה עדיף בעצם? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים... אז ככה אבא שלי קנה לי מסך של HAIER ... דגם L26R1... עכשיו מאחורי המסך יש חיבור VGA רגיל אז חיברתי רגיל את המסך למחשב ואין לי תמונה... עשיתי סריקה במסך וזה פשוט לא מצא כלום... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
העומדים על הפרק Samsung 953BW LG L1942SM ViewSonic VA1928WM אלה שלושת המסכים שנכנסים במסגרת התקציב שלי, אני יכול למצוא אותם יחסית קרוב לבית, ועומדים בממגבלה הגדולה שלי הגודל! אני מכניס אותם במקום שלא הרבה מסכים אחרים נכנסים, אז.... מי הזוכה? אני צריך תמונה די חדה של טקסט ועצמים קטנים. השימושים העיקריים הם עריכת אודיו ו WOW. כ. מסך SAPPHIRE HD4830 512MB * עוד דבר- ראיתי שאצל כל הנ"ל הרזולוציה המועדפת היא 1440X900. האם זה יכול לגרום לי לבעיות, תמונה מטושטשת, מריחה של טקסט? כי אני לא בדיוק יודע עם הכרטיס תומך ספציפית ברזולוציה הזו, או אם ארצה, איך לקבוע רזולוציה כזו באופן ידני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה שאני מחפש זה מסך לעבודה מול המחשב 10-11 שעות ביום אני הולך להריץ עליו גם סרטים ומשחקים(הולך להיות הטלויזיה שלי) אפשר לעבוד מול מסך 26 מקרוב? 1 מטר צריך שיהיה זויות צפייה טובות אני מוכן להעלות את התקציב ל3 אם זה אומר שיפור בחוויה הכוללת
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-