עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by KF,

שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by iyehuda,

שמשחק בעיקר באינטרנט המסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3238&CatCode=541 ב 549 ש"ח או את המסך הזה : http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=108381&af=10 אני משיג אותו ב 500 ש"ח או שאתם ממליצים על משהו אחר בגדול חשבתי על מסך שהוא לא רחב ,הבעיה שהלא רחבים יותר יקרים מהרחבים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shimi58,

מה עדיף השימוש העקרי עיבוד תמונות דיגיטליות במגון תוכנות מקצועיות

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by Kriz,

אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by 0utl0ok,

התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, ברשותי מסך של דל דגם 2007FP אשר יש בו תופעות של צריבת תמונה (התחילו לפני כמה חודשים אך לא היה לי זמן לטפל בעניין) שאלתי היא האם עד כמה ואיך ניתן לטפל בדבר הזה? האם זה משהו שאי יכול לעשות איכשהו או שצריך לשלוח את זה לדל? האם התיקון פשוט או שפשוט מחליפים? תודה רבה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by Dalga,

שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by oreh,

אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by SuperStyle,

לטלוויזיות יש פאנלים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by lol_minbet,

וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  20. עריכה: המכירה בוטלה והדיון ננעל לבקשת פותח הדיון. מכיוון שאני גם מעוניין לקנות את המסך עשיתי כמה טלפונים לכמה מהיבואנים שרשומים באתר של DELL דיברתי עם CMS והם שלחו אותי לחברת "דבש" כיוון שהם לא מוכרים לגופים פרטים. דיברתי בחברה עם דילרית ולאחר כמה ימים היא שלחה לי הצעת מחיר המחיר הוא 1750 ש"ח ליחידה ו1571 ש"ח בקניה של 10 יחידות. היא שלחה לי את ההצעה בפקס אבל אני יעלה את הקובץ כשהיא תשלח לי אותו במייל. פרטים- אתר הראשי של המוצר http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-2209wa?c=il&l=he&s=bsd " מסך Dell 22" דגם 2209WA מסך רחב,6ms 3 שנים אחריות באתר הלקוח תנאי התשלום-מזומן* המחיר כולל מע"מ אחריות על רכיבי החומרה בלבד ובמעבדת החברה אי…

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by K0sTa,

שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש לי מסך 17 אינץ CRT ופתאום שמתי לב שיש שריטה בדיוק במרכז המסך (קצת מציק) וזה די בולט יש דרך להעלים את השריטה הזאת? אולי עם חומר ניקוי מיוחד? באמת אני לא מבין איך זה קרה שיש לי שריטה על המסך ???

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל‏ כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים‏ Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Impact,

לא משנה איזה דגם, אינץ' או משהו אחר, מה שווה יותר: מסכי טלוויזיה של Samsung או של LG?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים