עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amitozer,

שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by KF,

שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by shemiraz,

לא מצליח לחבר את המסך בdvi אבל ב vga הרגיל עובד סבבה ... שזה על הכבל dvi אז הוא סורק את הinput בין אנלוגי לדיגיטלי ולא נותן תצוגה....

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Or94,

אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by segev22,

ככה אחרי שאני כבר חורש את הרשת אני מתלבט בין שני סוגי צגים של DELL האחד הוא 23 אינטש': SP2309W http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-sp2309wfp?c=il&l=he&s=bsd מה שמשך אותי בדגם הזה הוא למעשה הרזולוציה הכל כך גבוהה אפילו מעבר לאיכות HD מלאה- 2048‎ x 1152 ..יחס ניגודיות דינמית בלתי נתפסת של כ1:80000... ואין ספק שהעיצוב שלו מדהים!!! מצלמה, מובנית, רמקול מצורף יציאת HDMI....למעשה מקבלים הרבה בצג הזה... מסך שני שאני מתלבט כלפיו הוא גם של DELL 22 אינט'ש: UltraSharp 2209wa תשמעו המסך מקבל תשבוחות חיוביות כמעט ובכל אתר שסוקר אותו אם לא בכל אתר שסוקר אותו וזה בגלל פאנל מאוד איכותי שמובנה בתוכו והמחיר מאוד משתלם ביחס לפאנל. העיצוב שלו …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shimi58,

מה עדיף השימוש העקרי עיבוד תמונות דיגיטליות במגון תוכנות מקצועיות

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by 0utl0ok,

התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by sagim194,

רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by joel_p,

Hi guys, I need a monitor for the office. working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise? what do you say? Joel.

20. היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by SuperStyle,

לטלוויזיות יש פאנלים?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by K0sTa,

שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dalga,

שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל

• 7 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.