עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו). תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה. לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Samsung 730BF Samsung 740B Samsung 730B LG 1770HQ LG 1750B LG 1750SQ LG 1780Q או מסכים אחרים שבסביבות המחיר 1500-1800 (לא יותר מזה) ואם אפשר לדרג 3 מסכים שיהיו הטובים ביותר מביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by xytkhi,

קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by royban,

היי איזה כבל dvi מתאים למסך lcd samsung ? 18 פינים או 24 ומה ההבדל? כרטיס מסך radeon 9550 256 ,usv

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dan1111,

שלום, אני מתלבט לגביי שני המסכים הבאים: BenQ FP93GX או LG L1953TR שניהם במחיר של כ-1,200 שקלים. בבקשה עצות לגבי איזה מהמסכים האלה יותר טוב. אם מישהו ניסה / ראה אחד מהם, אשמח לקבל תגובות טובות / רעות עליהם. אגב, לפני שיציעו לי אותם, אני יגיד למה אני לא מעוניין במסכים האחרים בטווח מחירים הזה שהם בעלי פאנל VA: XEROX XG-91D - ההשתקפות שנוצרת ממנו בגלל הציפוי זכוכית שלו די מפריעה לי. Lenovo L192P - אני ממש לא אוהב את העיצוב של המסך (אני יודע שזה לא הכי חשוב, אבל לי זה די חשוב). BenQ FP91GP - לא ממש יצא לי למצוא את המסך בחנויות, וגם לפי מה שמצאתי באינטרנט המחיר גבוה בהרבה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asaf_azar,

איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שמעתם משהו חדש לגביו?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by hotshot,

שלום לכולם, כחלק ממערכת מחשב חדשה, אני רוצה גם להחליף את המסך שלי. רצוי מסך לפחות 24" וכמובן Full HD שישמש בעיקר למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם למישהו פה יצא לשחק על מסך גדול יותר (26" ומעלה), האם זה שדרג לו את חווית המשחק משמעותית (גם נראה לי כבר שצריך להתרחק מהמסך יותר) או שזה לא מצדיק את ההפרש במחירים ממסך 24".

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום במסך 'DEL 2007WFP\FP 20 האם יש לו כניסה לשידורי כבלים או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלויזיה שמיועד לזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by michlind,

ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ronbs100,

מעונין לרכוש את המסך החדש של LG 2284 לא מצאתי עליו שום חוות דעת ברשת מישהו יכול לתת עליו המלצה או חוות דעת ?בהשוואה לסמסונג 2253 או מסך ברמתו האם הוא מענין ? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by bsphere,

אני רוצה לקנות מסך שישמש בין השאר גם למשחקים, לכן חשבתי על 19" 2MS. הדגמים שמצאתי הם: lg l1970hr samsung 931bf samsung 940bf benq fp93gx מה מביניהם הכי מומלץ? (ואם אפשר הסבר למה ולא סתם שם של דגם) יש משהו יותר טוב באיזור המחירים שלהם ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Inzagi,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.