מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר רוצה לקנות מסך אבל נמאס לי כבר, אני לא מצליח להחליט מה לקנות. אני חושב לקנות את ה 2312 אבל רואה שהוא 16:9 ואז אני רואה ש- 16:10 עדיף למשחקים ואז אני בוחן את האפשרות של 2412 ואז אני מגלה ש- 16:9 הוא יותר טוב בתכני וידאו שהופך לסטנדרט ברוב הסדרות והסרטים. וחוץ מזה שב 1500 שקל אני קונה שני וחצי מסכים. מה לעשות שאני צריך לשלב גם משחקים וגם סרטים - מה לקנות מסך לכל מטרה ?? אשמח לעזרה תודה
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר? ואם כבר מסכים רחבים, אז איזה מסך עדיף מבין השלושה?: Samsung 931BW, BENQ FP92W, LG L194WT. אני צריך מסך למשחקים וסרטים, אני יושב הרבה על המחשב. תודה, עומר חצ'ק.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 00:01:50 תיקון:שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קלטתי נקודה בולטת במסך. לא יודע אם זה שרוף או בהיר אבל זה בטוח לא לכלוך. איך אפשר לאמת פיקסל שרוף\בהיר והאם בגלל הנקודה הזאת יחליפו לי את המסך?(אחריות סמסונג על פיקסל אחד שרוף=החלפה בחדש) מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T :'(
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה : אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות תקציב של 1600 שקל קראתי המון באתר בפורומים וגם במדור של המפרטים המומלצים - וקצת הלכתי לאיבוד ואשמח לקצת עזרה בקבלת ההחלטה בעקרון זה מסך למשחקים וגם לסרטים השאלה היא באיזה מסך לבחור או שיש המלצה למסך אחר (ולהלן המסכים) 2209wa של דל (זמן תגובה 6MS האם זה משפיע על משו מריחות או נוחות צפיה?) 2433bw של סמסונג (למען האמת נראה קצת מעפן לעומת מסכים אחרים שיש בשוק) בנוסף אשמח לקבל על המלצה למסך 24 ולא רק 22.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני עוסק בפיתוח ועיצוב אתרים ויש לי מסך אחד 2007wfp (חבל שבזמנו לא רכשתי עוד אחד), אני מעוניין לרכוש עוד מסך בשביל נוחות העבודה מסך אחד לפיתוח ועיצוב (המסך הקיים) והשני לראות את האתרים/עיצובים בפועל במקום לעבור בין החלונות או להקטין את שטח העבודה של החלונות. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה שלי (32", 1366*768) הרזולוציה המקסימלית בDVI היא 1280*1024. כמובן שמדובר על תמונה 4:3 על מסך 16:9, וזה מעאפן. מעבר לרזולוציה רחבה מוסיף שני פסים שחורים ומעוות את התמונה עוד יותר. אין את הבעיות האלה בחיבור VGA אנלוגי. את המסך רכשתי כבר לפני שנה ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת, אך לאחרונה שמתי לב שבאתרי מכירות שונים מוסיפים "רזולוציית PC מקסימלית *******" שהיא שונה מרזולוציית המסך, מה שהביא אותי למסקנה שהתופעה המעצבנת הזאת היא לא נחלתו של המסך שלי בלבד - לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 "רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים ... רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 , SXGA(compressed) 1280X1024 800X600 ,:VGA:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי חיפוש קצרצר למסך מצאתי את שני אלו וראיתי שגוגל מביא יותר תוצאות על VIEWSONIC וזה נראה ממש יפה לדעתי כמו פה למשל : http://www.cybershack.com.au/review/australian-review-viewsonic-vx2363smhl-w וגם יש למסך 2MS שעד כמה שידוע לי זה דיי נדיר למסך IPS ? השימוש שלי למסך זה גיימינג בעיקר. המקום היחיד שמצאתי אותו זה פה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VX2363S יש לכם מושג מי היבואן? (הם לא רשמו בפלונטר) יש למישהו ניסיון עם אחד מהמסכים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שבוע שעבר רכשתי את ה DELL 2007 WFP עד היום טפו טפו הכל היה בסדר. אין פיקסלים רעים התמונה מעולה והצבעים טובים. רק היום פתחתי את ה photoshop כשהתוכנה נפתחה, והיה רק השטח האפור ללא מסמך פתוח ראיתי שהמסך מרצד. זה לא קורה בזמן סרט, ולא בזמן עבודה על דברים עם רקע לבן - רק שם. עוד פרטים - המסך מחובר דרך DVI לכרטיס מסך (שבמקביל מחובר גם ל 17 נוסף שיושב לי דרך החיבור האנלוגי). כרטיס המסך לא חלש - radeon 9600 pro עם 256 מגה. אני יודע שיש יותר חזקים בשוק אבל זה כרטיס סביר ביותר. כשאני מנסה לבדוק את ה Screen reprash rate אני מקבל (אם מסמנים את ה checkbox אפשר לראות רק את המודים האפשריים) אני מקבל רק 60 הרץ. מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחיר מתחת ל-1300 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411938 133 ביקורות משתמשים לא רעות בכלל ב-Amazon UK.. רוב החוות דעת השליליות מתייחסות לשימוש עם XBOX360 שלא תומך ברזולציה של המסך. רציתי לדעת אם למישהו כאן היה ניסיון איתו, במיוחד במשחקים (זה לחבר שהוא גיימר), או חוות דעת כלליות. כמו כן אם מישהו יודע מה האחריות של פיקסלים מתים אצל ניופאן על המסך הזה? בכל מקרה חבר שלי כנראה יתקשר אליהם מחר לברר..
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-