מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב בתקציב של עד 1400 שקלים. מה יותר כדאי לקנות? samsung 2494HS או samsung 2443BW האם יש מסכים אחרים משהם טובים? יכול להיות גם מסך מ- 22 אינצ' ועד 24 אינצ'. השימוש העיקרי הוא למשחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, ניכנס לי ג'וק לראש בזמן האחרון להחליף מסך יש לי כרגע מסך 19 של סמסונג 931C ואני ממש מרוצה ממנו. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שלישית ועובד בעיקר עם תוכנות גרפיות ואינטרנט ולעיתים רחוקות משחקים יצא . עכשיו לשאלתי עד כמה ההבדלים גדולים בין הדל המדובר 2209wa לבין מסך של סמסונג 2253BW שהבנתי שגם מומלץ והנתונים שלו טובים יותר על הנייר יש הצדקה למחיר ? תודה מראש טל.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי, בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות, אבל עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום.... ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3... או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך... יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\ תעזרו לי להחליטטטטטטטט... תודה =]
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 5ms ל 2ms ? ועד כמה זה משמעותי ? איזו חברה עדיפה שמדובר במסכי FULL HD מבחינת איכות תמונה, חיוניות צבעים וכו' ? ואיך אני יכול לדעת/לבדוק שלא עבדו עליי ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קראתי ב"מסכי LCD - המדריך השלם - חלק ב" כי הפנל הטוב ביותר הוא AS-IPS. מצד שני, המאמר נכתב לפני שנתיים ואולי חלו שינויים מאז. לדוגמא, ל-2209WA (מסך שהבנתי שהוא מומלץ מאד) יש פנל מסוג E-IPS. מי מהם טוב יותר? רקע: בעתיד הקרוב אני מתעתד לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (סטילס) וחשוב לי לקנות את הטוב ביותר. הבנתי כי לפנל יש חשיבות רבה בקביעת איכות התמונה ולכן אני אעדיף לקנות מסך עם הפנל הטוב ביותר האפשרי. עוד הבנתי כי החל מגודל "22 ומעלה כל המסכים הם רחבים. כיוון שכך, אני ככל הנראה אקנה מסך קטן יותר. גם כי המקום על השולחן שלי אינו גדול וגם מתוך שאיפה לשמור על פרופורציות תמונה נכונות. תודה מראש.
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-