עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  4. <כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  5. שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, בעוד כחצי שעה אני נוסע עם חבר לקנות לו מסך 22", התקציב הוא כ 1300-1400 ש"ח .. החנות המיועדת היא ככל הנראה KSP קריות שממש קרוב לבית שלנו ואנחנו לקוחות קבועים שם כבר בערך 6 שנים.. איזה מסך הכי מומלץ משם בסכום הנ"ל ? אין לנו בעיה גם לסוע לאייבורי או רשת אחרת שיש באזור.. הכל הולך. (אבל לא זאפ) *שימושים למסך - בעיקר אינטרנט , סרטים ומשחקים. תודה לעונים , שחר. *עריכה - הפזילה כרגע היא לכוון ה 2253BW או 2243BW ..

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by x-dude,

מיועד לשימוש אינטרנט וסרטים (לא משחקים)... מעדיף מסך בעל שם שיהיה אמין, 4ms או 2ms... חוץ מזה אין לי כל כך מושג במסכי LCD אז אני אשמח לקצת המלצות. האם כדאי לקחת מסך LCD שהוא Wide Screen? מה החסרונות והיתרונות במסך שכזה? (טוב היתרונות לסרטים הוא ברור, אבל האם יש חסרונות?). תקציב: אין לי משהו משוער, מעדיף שיהיה מתחת ל 1000 שקל, אבל אפשר להציע יותר. איך ה Samsung 731BF ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen‎ ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה

9. אהלן, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך 24" לעריכת תמונות ווידאו. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. עד כה הסתכלתי על הDell U2415, P2416D והU2412M. אני לא מבין כ"כ בתחום והגעתי אליהם בעיקר על סמך ביקורות ברשת. היום קיבלתי המלצה למסך HP Z24n שלא שמעתי עליו ולא מצאתי כ"כ ביקורות ברשת. אשמח להמלצות תוך התייחסות למסכים הנ"ל (או אחרים אם יש טובים יותר). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. שאאאאאאאאאאאאלוווום תיראה אמא שלי רוצה שאני יקליט לה מהטלויזיה תוכנית שאין באינטרנט אז אני קונה כ טלויזיה ב312 שקל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=6518 עכשיו נידפקה לי הטלויזיה בחדר חחחח אז למה לא נביא את הטלויזיה למחשב?!?!? יש לי מסך 17 CRT רגיל כזה אז חשבתי ליקנות 19 אינץ משהו חמוד לא משהו רציני הוא בעיקר לעבודה בתוכנת קיוביס (לא צריך משהו רציני זה תוכנה ליצירת מוזיקה ו2 מסכים זה באמת יתרון) ולהיות TV רגילה אז לא איכפט לי האיכות רק שיהיה אמין ושישרוד אבנתם אותי? חחח תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lofty,

אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לקנות לאבא שלי כמתנה ליום ההולדת מסך 17" בתקציב של 1500+- ש"ח. הדרישות הן די בסיסיות - גלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות office וצפיה בתמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית. הוא לא משחק ולא צופה בסרטים ! (מקסימום סירטונים שנשלחים במייל). אם יש דגם שבא עם רמקולים מובנים אז זה יתרון, אבל לא חובה. יום ההולדת ביום שישי הקרוב אז אני די לחוץ. תודה לכולם.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. המסך הוא בעצם לכל השימושים: קריאת טקסט, משחקים וסרטים (חוץ מעבודה רפיקאית) תודה רבה מראש לעוזרים. שאלה קטנה שריצי לשאול: במסכי LCD הסמלים והטקסט לא נהיים קטנים ברזולוציה גבוהה (1650X1080) כמו במסכי CRT ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת אני צריך המלצה למסך 19 wide כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר... שיהיה כמה שיותר חלק בלי מריחות וכל שאר הדברים שהורסים את חווית המשחק וכמובן גם לסרטים . תקציב: אני מניח שבין 600 ל800 אפשרות לחריגה קטנה של אולי 50 שקל משום מה אני מרגיש שאני לא צריך לקנות LG שוב ... 2 מסכים שהחליטו למות בטרם זמנם... תודה לעוזרים! אה כן חנויות אמינות tmsfox וכיוצא בזה....

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by soundf,

שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. הייתי שמח לקבל המלצה על מסך לגיימינג. תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 1500 עיקר השימוש יהיה גיימינג FPS, אבל גם סרטים וטקסט פה ושם. כרטיס המסך כנראה יהיה Sapphire HD5850. אני חושב לקחת DELL 2209WA, הוא יתאים לצרכי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lowdez,

שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מסך רחב ולא יקר שישמש לצפיה בסרטים בלבד בחדר אורחים קטן יחסית (3X2 מ'). תכנים: סרטים וסדרות באיכות משתנה - מ-XVID סטנדרטי ועד X264 ב-720P לכל היותר. מקור: מחשב מדיה עם כרטיס ASUS HD3450 ללא HDMI שימושים: צפיה בסרטים ממרחק של כ-2 מ' (מהספה שממול). תקציב: נמוך ככל האפשר אך לא במידה ומדובר בפשרה משמעותית באיכות התמונה. שאר הפיצ'רים חשובים פחות. אם יש מסך מתאים בסביבות 1100-1200 ש"ח (או פחות) יהיה מצויין. אם יש הצדקה משמעותית אפשר לחרוג במעט. העדפות: חיבור DVI/HDMI, עדיפות לרמקולים מובנים סבירים - לא הכרחי. כרגע הכיוון הוא מסך 22' רחב בשל יחס העלות/תמורה הגבוהה שהוא מציע. למרות שמדובר במסך TN, בטווח המחירים הזה אין ממש אלטרנטיבה וגודלו מפצה על חסרונות ה…

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים